19 veckor

Idag är jag 19 veckor gravid. Eller 20 om man räknar så :)
Helt sjukt vad tiden går fort. Denna eller nästa månad ska vi till Ullared-Gekås, längtar!! Och på söndag blir det Ikea. Ska köpa ett skötbord bland annat där :)

Jag har fått tydligare bristningar på höger bröst och börjar smått komma på vänster. Nu är det på gränsen till att de inte syns i bikini. Men får hoppas de bleks mycket sen. Änsålänge inga på magen iaf. Men om jag får bristningar på magen lär de va pga att den blir stor på kort tid, annars borde jag väl fått det redan? Brösten vet jag iaf beror på hormoner då de knappt vuxit nåt. Lite fylligare bara.

Känns också skönt jag mår så mycket bättre, mår som innan jag va gravid förutom att jag är slöare och kissar hela tiden. Får gå upp på nätterna och kissa.
Men en annan sak som ändrats är att jag inte alls vill ha nån närhet av min sambo. Vill inte pussas eller va nära? Och blir väldigt lätt arg på honom för minsta lilla. Hoppas det försvinner sen. Inte för att en till familjemedlem brukar förbättra ett förhållande av vad jag läst överallt :) Men behov av närhet borde komma tillbaka så småningom.



Kommentarer
Maria

Mina bristningar kom ett tag efteråt när jag hade fött, hade inte en enda under graviditeten. Men tror att de började synas när huden drog ihop sig liksom, att de inte syntes i uttöjt läge :) Har många kompisar det blivit så för med. Så smörj magen ofta! Då minimerar du risken. Jag körde både body butter (den fetaste jag kunde hitta) och mandelolja. Peppar, peppar så har jag inga groteska bristningar som en del kan ha!

2013-01-30 @ 21:10:21
URL: http://malijamaloo.soclog.se
Belovely

Maria: skönt du slapp monsterbristningar, är med rädd för det. Vidsa får jättebreda bristningar över hela magen :S

Jag smörjer med bodybutter ibland på magen o bröst o höfter. Men tror inte riktigt på att krämer kan förhindra bristningar, mest för att göra huden lenare när den töjs ut :)

2013-01-30 @ 21:25:12
URL: http://belovely.blogg.se
frida

Hej! När jag hade opererat mig så använde jag mig ut av en havandeskapsolja som finns på kicks. Jag smörjde in mig med den och jag ficknga bristningar men sen om de beror på den vet jag inte men kan rekomendera att testa den. Man fick mjuk hud :)

2013-01-31 @ 07:59:49
Jojo

Jag har också en kompis som fick bristningar efter förlossningen, men det är säkert väldigt individuellt om och när man får. Hoppas att du slipper :)

2013-01-31 @ 12:14:09
Belovely

Frida: hej. Jag smörjde också in mig me den när jag opererades. Om du menar weledas. Men tycker den va för fet o dryg o gick aldrig in i huden riktigt, orkar inte gå naken tills den torkar för länge :)

2013-01-31 @ 14:27:01
URL: http://belovely.blogg.se
Belovely

Jojo: ja de är en chansning. Får hoppas jag slipper på magen Iaf :)

2013-01-31 @ 14:27:46
URL: http://belovely.blogg.se
Maria

Ja jätteskönt! Kollade faktiskt i spegeln igår och kom fram till att jag är jävligt nöjd med hur jag ser ut efter 2 barn, har inga bristningar som syns så, har några enstaka som är typ 1cm långa och några millimeter breda precis vid troskanten :)

Svar: vilken härlig känsla! det viktigaste är att man själv är nöjd hur man ser ut. vilken tur du haft som sluppit mkt bristningar! :)
Malin

2013-02-01 @ 14:49:36
URL: http://malijamaloo.soclog.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0