Dumma Giggs

Han har fortfarande inte lärt sig att bara bebisar får vara i vagnen.Är han en bebis? Nej! Men det ser mysigt ut.
 
Jag funderar att köpa ett babynest, är det något som ni som har barn använt? Tänkte det är bra att ha om bebisen vill sova i soffan när vi är där, ha i vagnen, spjälsängen och i vår säng ibland.
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Jojo

Haha, så söt han är! =)

2013-01-31 @ 12:05:57
Liina

Känns onödigt att lägga pengar på nabynest tycker jag.
Min son är 2 mån för tidigt född och behövde verkligen den där ombonade känslan babynest ger men vi fick tipset på sjukhuset att rulla ihop en handduk till en hästskoform. Med ett lakan över. Busenkelt och gratis!

2013-01-31 @ 13:13:06
Belovely

Liina: det verkar lite delade meningar med det :) men jag känner det är skönt o ha o slippa bära runt på ett lakan o handduk överallt :) ett lakan håller nog inte formen lika bra om bebisen ligger i sängen.

2013-01-31 @ 14:24:49
URL: http://belovely.blogg.se
Erica

Min dotter är 3 månader och har använt babynestet till henne hela tiden, hade till och med det till bb och la i plastbyttan:) dom första 2 veckorna hade vi det imellan oss i sängen och nu är det i hennes säng!:) supermysigt , hon älskar det! Jag beställde ett från en som gör egna och då fick man även välja tyg. Tycker det var ett av dom bästa köpen:)

2013-01-31 @ 15:43:55
Belovely

Erica: det är kul när det kommer till användning :)
Menar du denna sidan: http://www.cinolino.se/babynest-3165357

Tänkte beställa ett därifrån. Gillar tyget med dödskallar eller stjärnor :)

2013-01-31 @ 16:40:53
URL: http://belovely.blogg.se
Erica

Ja den sidan:) jag har det med fåren på!
Men jag har ändå alltid en mysig filt över så det spelar ju ändå ingen roll haha

2013-01-31 @ 16:56:04
karro

Hej!

Tänkte bara säga att vi har en babynest. Men vi har den som det är broderat SLeepyhead på. KOstar kring 1000 lappen, men den är värd varenda krona. Den är jätte hög och stadig, lite som en liten säng. Vi hade med den till bb, och det var verkligen en trygghet första natten när man inte riktigt vet hur bebisen vill sova, och så hade vi den mellan oss i sängen också. Det var jätte skönt att ha den i soffan ifall hon somnade om man ammat eller haft henne i famnen. Men vi hade också med den då vi for till våran stuga och på semestern.. Rekomenderar verkligen den! Jag har en kompis som har den från cinolina och den är inte alls lika stadig som den jag har, men då är den vi har också lite dyrare. Sen är det så praktiskt att man kan ta av tyger och tvätta den i maskinen. Det finns också handta på sidorna som gör att man enkelt kan bära den från till exempel soffan-sängen om bebisen somnat för natten.

http://www.gobaby.se/sleepyhead.html

Finns säkert billigare på andra sidor eller tex. tradera/blocket. De slits ju inte av små bebisar :)

2013-02-05 @ 00:24:09
karro

Tänkte bara säga att bebisarna verkar trivas så bra när det är lite ombonat, speciellt gillade våran bebis när det var ombonat runt huvudet som det blir i babynesten. Sen lovar jag att det kommer vara en riktig trygghet för er föräldrar att ha bebisen sovandes mellan er i en babynest istället för om ni skulle bädda vanligt i sängen. Ni behöver inte vara oroli att rulla in i varandra etc. Och jag lovar att all tid ni kan slappna av ordentligt på då ni sover är guldvärd i bebisåren! :) Roligt att följa din graviditet förresten! Har du fått några bristningar ännu?

2013-02-05 @ 00:28:46
Belovely

Karro: hej!
Tack för tipset. Kikade på den o den verkar bra. Det kanske är bättre o köpa ett mer stadigt nest som går ha som säng när man reser och även ha i sängen o spjälsängen och håller sin form.
Bra man kan tvätta me för bebisar spyr väl ofta dn hel del :P

Jag har fått några små brustningar på ena bröstet. Får hoppas de inte blir längre bara så de syns i bikini.

Kram Malin

2013-02-05 @ 09:15:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0