Frisk kisse

Vi ringde till djursjukhuset igår och förklarade läget och hon tyckte vi skulle åka in direkt för dropp. Så vi va där halv 9 till halv 11 igår med Sasha. Va gråtfärdig redan innan vi kom fram så när vi gick in i rummet och Sasha börjar mjaua började jag storlipa och gick ut igen. Hon hade 40.4 graders feber stackarn och va uttorkad. Hon klämde i magen och hon skrek jättemycket :( så misstänkte infektion och tog blodprov, men de visade inget annat än uttorkning. Så hon fick dropp och då började hon må bättre och man märkte hon va mycket piggare när vi kom hem än innan vi åkte. Hon passade även på att bajsa i rummet, undrade varför hon började städa i hörnan (kraffsa) och då kände vi odören. Men det va bra för då kunde veterinören se hur det såg ut o de såg med bra ut.

Va jätteorolig hon skulle börja spy inatt så vaknade varje timme inatt så är helt slut nu, så hör jag en som spyr innan jag somnade så var det vår andra katt Giggs, trodde han me va sjuk men de va sån tur va en hårboll.

Va på djursjukhuset 8 imorse och tog tempen och nu har hon 38.8 så det va skönt. Så nu mår hon sån vanligt och fått tillbaka aptiten :)

Allt kostade 2800kr, tur det inte blev dyrare.



Kommentarer
Lina

Skönt!

2013-01-04 @ 18:47:35
Marina

Vad skönt att höra att hon redan är bättre. :) och 2800kr är ju överkomligt för det man får för pengarna. 😃
Du får ta igen all sömn inatt nu då! :)

2013-01-04 @ 20:26:19


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0