Knorr Alu Fly S

Tog bilder igår iallafall :) Min katt är väldigt nyfiken, men kommer försöka ha han borta från vagnen hädanefter så han inte hoppar upp när bebisen är där i, sen vill jag inte ha massa hår i den. Men han va väldigt söt i vagnen <3
 
Känns såå skönt att ha vagnbiten avklarad! Och till ett bra pris dessutom. Ringde Lekmer idag och de kunde dra av min rabatttkod i efterhand så nu blev vagnen ytterligare 600kr billigare. Väldigt snällt av dom att dra av den. Det va också ren tur att jag läste på en annan gravidblogg att man kan hämta ut en gratis gravidbox där rabattkoden låg och att jag hämtade ut den igår. 
3200 för denna vagnen känns verkligen som ett kap. Såg idag med att man kan dela på fotsacken och ha som en till madrass och sen fästa överdelen på den hårda liften eller vad det kallas :) 
 
 
*Vinka till mamma*
 
 
 
 


Kommentarer
Sannie

så söt Katt :3

2013-01-18 @ 11:15:28
URL: http://sannies.se
Mrs V

Söte :) Sjäkv skulle jag tillåtit ha han i vagnen..men har många bilder från när jag o syskonen va bebisar i vagn...nästan alltid en katt med som mös med oss. ser mysigt ut..så kanske df jag tänker så :P

2013-01-18 @ 18:34:49
URL: http://www.boobluscious.blogg
Belovely

MrsV: det går nog bra sålänge kissen inte ligger på bebisen eller råka klösa. Han är väldigt stimmig så han kan bara rusa iväg från stället o då kan han råka klösa.
Men igår började ena katten klösa lite på vagnen och det är ett big no no :)

2013-01-18 @ 18:42:57
URL: http://www.belovely.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0