Dagens mått

Mätte mig idag för att se hur jag ligger till. Hmm, inte konstigt man inte får på sina shorts när man är en meter runt röven :P
 
Förra sommaren:
 
Överarm:26cm
Över brösten 86cm
Under brösten: 69cm
Midja: 68cm
Magen: 82cm
Rumpa: 92cm
Lår: 51cm

Vikt: 55-57kg
 
Idag:
 
Överarm: 27cm
Över brösten: 90cm
Under brösten: 72cm
Midja: 75cm
Magen: 90cm
Höfter: 92cm
Rumpa: 98cm
Lår: 57cm
 
Vikt: 65kg?
 

 
Har inte vägt mig sen förra helgen så vi säger jag väger 65 kg :) Men måtten säger mer än vikten. Låren har jag även gått upp en del i och midjan har inte kommit tillbaka.
 
Mitt mål är att gå ner 5-7cm runt magpartiet och låren detta året och komma ner på min ursprungliga vikt jag hade innan graviditeten. Får se om jag lyckas :) Alltid kul med ett mål.
Det tråkiga va att jag inte va riktigt nöjd med mina mått jag hade förra sommaren. Nu förstår jag inte varför jag inte va nöjd för tycker det är bra mått för min kropp. Man blir aldrig nöjd, men om jag kommer ner dit igen ska jag bannemej va nöjd med min kropp och inte va negativ. Även idag ska jag va nöjd, huvudsaken är att man är hälsosam och mår bra, sen kan man alltid förbättra sin kropp och bli mer vältränad, men man ska försöka va nöjd med sig själv på vägen och träningen ska mest va en kul grej och inget måste för att va nöjd.
 
 
Min fina bebis!
 
 
 


Kommentarer
Jenny

Han är en riktig liten sötnos eran Vincent! :) Har han fortfarande blå ögon? Ni är väl brunögda båda två? Själv väntar jag med spänning på vad sonen får för ögonfärg, jag har grön-bruna och sambon bruna men Vilmer har fortfarande (snart 6 mån) väldigt blå :P

Svar: Hej! :) ah han har fortfarande väldigt blå Vincent med. Men jag tror det blir bruna sen eftersom både jag och sambon har det. läst man brukar se om de blir bruna eller blå vid ungefär 6 månaders ålder och att de är färdiga vid 1 års ålder. så man kan få vänta länge :)
Malin

2013-07-16 @ 10:53:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0