Gellack

Tänkte testa gel lack som en tipsade om. Fast tänkte beställa från amazon (var annars?). Hittat ett som verkar populärt och bra och heter Bluesky Shellac. Kikade på youtube och det ser lovande ut :)
Allt kostar 600kr medans många startkit kostar 500-700kr så det är ett bra pris.

Förstår dock inte hur UV lampan funkar, hur laddar man den. Brukar det va batterier eller genom sladd?



Kommentarer
Johanna

Jag har också funderat på att köpa ett sånt här startkit! När jag var utomlands sist så fixade jag naglarna på salong, med gel-nagellack. Det satt helt sjukt bra, som berget! Lampan brukar man koppla in i ett vanligt uttag :)

Svar: Jaha okey :) är ju smidigast om det är uttag så får hoppas det är det på denna med. Ja det verkar ju superbra om det kan hålla sig i nån vecka. Vanligt nagellack håller inte alls länge. Men får testa detta o se om det är bra :) läst det även skyddar sina egna naglar o gör dom starkare.
Malin

2013-07-24 @ 12:12:20
micaela

hej:) mitt från depend är med sladd och ingge batterier tror de flesta är så:)lovar att du kmr bli så nöjd, när man har gel lack så blir det en så himla fin glans å den går aldrig bort fören du tar bort lacket sj:)

Svar: vad bra :) såg att det va en sladd på den uv lampan jag beställde :) hur tar du bort ditt gelelack sen? läst man ska ha aceton?
Malin

2013-07-24 @ 16:39:26
Anonym

Det finns ju startkit från depend för 500, funkar skit bra!

2013-07-24 @ 18:54:27
micaela

man ska ta bort med ett speciellt lack men jag drar/klöser bort det efter två veckor, det går bra med och e lätt:) men kanske inet så skonsamt för nagel men tkr inte den tar skada för det:)

Svar: okey :) för såg på youtube man tog bort det mest aceton som man har lindat runt nageln i 10 min. men aceton är ju väldigt uttorkande.
Malin

2013-07-25 @ 20:22:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0