Laxpasta

Ikväll lagade jag laxpasta. Går jättefort att göra och är nyttigt :) Brukar har penne pasta men sambon kom hem med snabbmakaroner.

Jag skär lax och gul lök i små bitar, steker med olja och vitlök.
Kryddar med citronpeppar, salt och lite vitpeppar. Häller i grädde och massa spenat och dill och låter koka. Sen blandar jag i kokt pasta :) Brukar ha broccoli och ärtor i med.





Kommentarer
Malle

Skoj med matinlägg! Hoppas du kan dela med dig av flera recept o matbilder! Inspirerande :)

Svar: Kul du blir inspirerad :) När jag lagar nåt speciellt så kan jag lägga upp det :)
Malin

2013-07-16 @ 06:31:28
Johanna

Hur går det med dina mjölkstockningar? Jag har haft turen att ännu inte få några. Men jag har kännt av att de varit påväg. Då har jag satt duschen med brännande varmt vatten på brösten och masserat utav bara fan :P ont har det gjort men jag har lyckats. Sen har jag handmjölkat i duschen efter massagen. Min pump har jag endast använt när brösten gör så ont att alvedon inte hjälpt, då har jag pumpat lite men enbart för att lätta på trycket, inga stora mängder.
När jag ammar så bytar jag inte bröst, vi har kommit in i en bra rutin här hemma, Matheo tömmer mitt bröst ordentligt, det sägs att i slutet finns den där grädden som är riktigt mättande. Ibalnd är han dock sugen på mer så då får han såklart det andra oxå, men oftast är han nöjd med det ena. Sen tre timmar senare tömmer han det andra, så funkar det kanoners för oss. Sen när Matheo somnar under ammning så väcker jag honom ganska omgående, stryker honom på ryggen, kittlar foten/nacken eller handen. Räcker inte detta bytar vi blöja på honom och sen fortsätter vi amma.

Var gör du dina headers? Program? Du verkar ha så lätt för o fixa det haha jag tycker det är mega projekt, men sen är jag såååå kass på sånt. Men känner det är dax att uppdatera lite :)

Svar: Det är inte lika ömt längre men har fortfarande knölar kvar. Skönt du sluppit, jag borde kanske massera mer, får passa på när jag duschar nästa gång :)
Gud vad skönt amningen fungerar för er, hade varit skönt om Vincent blev nöjd på ett bröst o kunde hålla sig 3 timmar :) nu känns det som mjölken tar slut o jag måste amma på båda varje gång. Sen på kvällarna/nätterna verkar han inte få ut mkt mjölk alls för han suger, skriker, suger, skriker hela tiden. Eller är han van vid flaskan så han inte vill kämpa för att få mat :) Men jag kommer nog bara ge flaska så småningom, hoppas jag får ut tillräckligt med mjölk med pumpen bara.

Jag gör mina headers i paint och på http://pixlr.com/express/
På pixlr redigerar jag alla mina bilder, superbra sida.
sen nu på senaste headers tog jag ett typsnitt på dafont.com och printscreenade o klistrade in på paint :)
Malin

2013-07-16 @ 10:36:50
URL: http://withlovin.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0