Leo

Detta är kanske nåt jag borde testa göra. Tycker det va riktigt snyggt. Det tråkiga är bara att det lär hålla i max en dag innan det börjar lossna. Och det är rätt mycket jobb för den korta tiden. Tex när man gör fransk manikyr så börjar det vita lossna jättefort. Finns det inga supernagellack som håller tills man själv tar bort det?:)





Kommentarer
Lina

Kan tipsa om detta toplack från Seche: http://www.kicks.se/seche/makeup/negler-c159/vite-dry-fast-top-coat--p14893?ticket=L3NlYXJjaF9wYWdlL3Byb2R1Y3RzZWFyY2g7cHJvZHVjdF9rZXk7MzMyMDAwMDc

Verkligen jättebra, man målar det på vått nagellack och det torkar superfort! Flaskan är dessutom stor och räcker länge :) Men har man ett riktigt skitlack under så kan det ändå lossna, medelbra nagellack funkar det dock bra med och håller 1-2 veckor.

Svar: Tack för tipset! Behöver lite råd då jag aldrig använt varken baslack eller riktigt toplack. Då slipper man vänta tills det torkar som alltid tar en evighet :)
Malin

2013-07-23 @ 17:41:12
micaela

GELLACK från depend! det håller två veckor jätet fint på mig, ska hålla 2-3 veckor och med världens dinaste glans:) Finns start kit att köpa på kicks:)

http://www.depend.se/Product.asp?PageNumber=6&Product_Id=804

Svar: Supertack för tipset. Tänkte faktiskt dra till kicks imån o leta efter lite nagellack :) ska kika på det!
Malin

2013-07-23 @ 17:50:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0