Proteinpannkakor

Testade återigen göra nyttiga pannkakor. Men denna gången proteinpannkakor. De blev faktiskt mycket godare än de vanliga bananpannkakorna jag gjort innan. Fortfarande svårt att vända men de gick lite bättre än det brukar.
Rekommenderar er att testa göra dessa för de är både nyttiga och goda. Sen blir de lika söta som vanliga pannkakor med socker för bananen är väldigt söt.
 
Här kommer receptet på 1 portion
  • 1 banan
  • ½ dl proteinpulver. Jag hade Whey-100 jordbubb
  • 3 äggvitor
  • En klick kvarg
  • ½ tsk vaniljpulver
  • Lite kokos

Mixa allt och stek i smör eller kokosfett :) Går egentligen mixtra lite hursom. Hade velat ha whey 100 choklad o sen lite kakao i så hade de nog varit ännu godare :)
 
 
 
 
 


Kommentarer
Sanna

Är inte kokosfett jätteonyttigt och bestående av typ bara mättade fetter? Jag kan ha fel men har för mig att jag läst det angående kokosmjöll nångång..

Svar: Ne jag tror det är väldigt nyttigt. Eller enligt LCHF meroden rekommenderas kokosfett o lchf ska ju va så naturligt som möjligt. Fast jag kan ha fel :) jag kör iaf med smör då jag tycker det är godast :)
Malin

2013-07-24 @ 19:58:58
URL: http://vackra85.blogspot.se
Sanna

Läste lite på nätet, och det verkar finnas två läger.. De kan nog inte bestämma sig för om mättat fett är bra eller inte :P Det enda jag kan förstå är att man inte ska använda det silvriga paketet kokosfett som man använder till ischoklad, då det är raffinerat ich processat och jättedåligt :P Nu vet vi det :P

Svar: Ja de finns nog dåliga sorter med :) jag jar bara testat rent ekologiskt kokosfett.Men annars är smör bra :)
Malin

2013-07-24 @ 21:49:05
URL: http://vackra85.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0