Shoppaholic igen?

Idag har jag haft fullt upp. Därför det inte blivit mycket uppdatering. Skulle boka tid hos frissan och hon hade tid direkt så det tog några timmar. Har färgat utväxten, klippt det, lagt en kopprig färg i hela håret och slingat :) Men jag kanske lägger i en toning till så det blir mer kopprigt :) Håret känns iaf mycket bättre nu och har en varmare ton.
 
Sen har jag och Vincent varit på shoppingcentret och shoppat massa. Blev mer än jag tänkt, men nu har jag äntligen ett par jeanshorts jag kan ha :) Borde köpt det lite tidigare bara. Fick bli storlek M! Annars har jag varit XS. Men de passar nog inte nästa sommar.

Visar kläderna imån :) Är väldigt trött så måste sova känner jag efter allt flängande idag.
Det va första gången jag va själv med Vincent bland folk. Man är lite orolig att han ska börja skrika men han sov hela tiden som vanligt :) Men det va lite stressigt när jag skulle testa kläder för vagnen fick inte plats i provrummen så fick ha lite öppet så jag såg vagnen hela tiden. Man får sina nojjor att nån ska kidnappa han eller nåt om man tittar bort en sekund.
 
 
Blev lite smått och gott med!
 
 
Albumet ska va till Vincents första år :)
 
 
 
 
 


Kommentarer
Johanna

Åh! Vill också shoppa, snygga trosor! Visst finns ett stort shoppingcenter i växjö eller har jag fel? Tror vi var där i vintras en sväng.. Hur gick det med Vincent hos frissan? Skulle behöva gå och lägga lite slingor och klippa men känns krångligt att ta med bebisen, men han kanske var hemma?

Svar: det stämmer :) det är rätt nybyggt. Vincent va hemma när jag va hos frissan. Men det hade säkert gott bra om jag bara skulle klippa eller färga. men nu tog allt drygt 3 timmar då hade han nog blivit hungrig emellan. men det funkar om man ger han flaskan medans de fixar med håret :)
Malin

2013-07-30 @ 01:35:27
Johanna

haha jag hade exakt samma känsla o tanke när jag handlade med Matheo i vagnen, fick ju han stå precis utanför, så ja där stod man o bytade om med kickhål för man blir nojjig att någon ska ta honom :P
Va fina saker du shoppat förresten :D Jag går med samma tanke att jag vill köpa lite nytt för det är så tråkigt o inte ha något att ta på sig.

Svar: Haha ja man blir nojjig! Men det är tur det inte är så vanligt att bebisar kidnappas :)
Malin

2013-07-30 @ 15:37:06
URL: http://withlovin.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0