Skön natt

Inatt sov Vincent i sin spjälsäng jämte vår säng hela natten. Va väldigt skönt faktiskt för då sov jag lite bättre. Fast vaknade ändå flera gånger utan anledning.
Han åt vid 1, 5 och vid 7 och jag la mig vid 22 tiden och gick upp vid 8 så jag har fått rätt mkt sömn :)

Däremot funkar inte amningen längre. Han ammade en gång men somnade nästan direkt. Mina bröst är väldigt mjuka så de verkar inte ha mycket mjölk. Ska se om det går pumpa ut lite sen, det kanske får igång produktionen igen.

Nu blir det iaf en powerwalk här på morgonkvisten innan frukost :)



Kommentarer
Sanna

Skönt att ha blivit av med jättemagen va? :) Jag är i vecka 29 nu och börjar bli riktigt less.. Börjar bli svårt att ligga bekvämt i sängen..
Men dina superfina bilder på Vincent peppar igen, så man vet vad som komma skall <3

Tack för all inspiration, både före och efter förlossning :)

Svar: Vad kul o läsa du blir inspirerad! Tiden kommer gå fort så snart har du din bebis:) men tiden kommer gå ännu fortare när väl bebisen är ute. Dagarna bara flyger iväg.
Ja det är superskönt o slippa den stora magen, va väldigt jobbigt i slutet när man knappt kom upp ur sängen. Men man glömmer fort hur stor man va :)
Malin

2013-07-26 @ 09:09:36
URL: http://vackra85.blogspot.se
Jennie

Bara för att brösten är mjuka betyder det inte att det inte finns mat. Min pojke är två månader och nu är brösten mjuka och slappa men mjölken sprutar åt alla möjliga håll.

Svar: Jaha det visste jag inte :) dock sprutar tyvärr inte mina åt alla möjliga håll. Hade varit skönt om man hade massa mjölk så man kunde pumpa ut ett förråd :)
Malin

2013-07-26 @ 11:32:55
Tyras mamma

Mjölkproduktionen går upp och ned hela tiden! Och som Jennie säger så betyder inte mjuka bröst att du har mindre mjölk bara att de inte är lika svullna av vätska längre (som alltså inte är mjölk). Amma på! Du tömmer brösten bättre genom att amma än att pumpa, även om det är jobbigt! Jag helammade Tyra i 6 månader och det var många gånger jag kände att "nej nu ger jag flaskan" MEN eftersom hon vägrade flaskan så ammade jag bara mer o oftare och på vartannat bröst. Lita på att du har mat! Bara för att han blir kinkig o skriker betyder inte det att han inte har ätit sig mätt, kan ju beror på ngt helt annat; blöt, närhet, övertrött, varmt etc.

Fick förresten tag på sådana där skor från scorett som du hade på dig i ett tidigare inlägg som jag fråga om, dessutom var de på rea 50 % :)

Lycka till med allt!

Svar: Vad bra de inte betyder de är tomma då :) däremot verkar mjölken komma mkt lättare i ena bröstet. För om inte mjölken kommer rätt fort börjar han skrika o tappar tålamodet :) min glupske bebis :) det svåra är att han skriker innan han börjat äta, han suger ett litet tag o börjar sen skrika, om nu inte mjölk kommer. Så det verkar som han är för bekväm.
Vad bra skorna fanns kvar!:) jag köpte mina på rea med :)
Malin

2013-07-26 @ 14:51:30
Tyras mamma

Precis så var Tyra med - om det inte rann till på 3 sek så tröttnade hon! Då var det bara att pluppa in nappen o vänta tills mjölken förhoppningsvis rann till o ut med nappen o lägga till! Ska den som ger sig!

2013-07-26 @ 16:09:44
Tyras mamma

skam*

2013-07-26 @ 16:10:11
Fanny

Min bm sa till mig att jag inte alls ska träna eller ö.h.t. tänka på att komma i form för ens efter minst sex veckor. Det kan tydligen påverka amningen dessutom efter man nästan behöver fler kalorier under amning än under graviditeten. Det är bara vad hon sagt, tänkte det kanske kan spela in här! :)

Svar: hej! :)jo för hård träning kan ju påverka amningen negativt. fast jag tror inte på att promenader kan påverka. däremot kan min kost ha påverkat amningen, äter inte så mkt så då kan ju mjölken minska.
Malin

2013-07-28 @ 16:56:44
URL: http://www.fannyfagervall.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0