Dagen innan BF

Japp, imån är jag 40 veckor! Men fortfarande ingen bebis, men jag tänker att han kommer när han är redo och det är min kropp som bestämmer när han ska ut. På torsdag ska jag till barnmorskan och då kommer hon göra en hinnsvepning. Hoppas det sätter igång det, också spännande och höra om man öppnats något eller om tappen påverkats osv.
Min mamma har nu valt ett nytt datum (fuskare) och tror han kommer på fredag, även min närmsta kompis tror på fredag. Hade varit perfekt innan helgen :)
 
Men jag förstår inte varför det inte startar, jag har mycket symptom att förlossningen är nära men ändå händer inget, känns som de som har en tuff graviditet och mår dåligt oftast föder tidigare, för kroppen stöter oftast ut det som är "dåligt" och jag mår väldigt bra och kan röra mig mycket och har inga större problem förutom att det är väldigt tufft att ha en så stor mage, kissa hela tiden, ilningar där nere och huvudvärk. Så därför bryr sig inte kroppen om att starta förlossningen. Så jag skulle inte bli förvånad om jag går mycket över tiden. Men jag håller tummarna han är ute denna veckan :) Vi väntar otåligt kan jag säga! Min samba påpekar ofta att inget hänt och har det i tankarna hela tiden, o de gör mig lite stressad då jag inte kan påverka nåt och jag längtar lika mycket som han. Men när han väl finns här kommer all väntan va värt det <3
 
 
 


Kommentarer
Anonym

Lägg dig i ett varmt bad o försök slappna av helt det kan hjälpa till när kroppen får slappna av helt

Svar: Nu har jag badat, fast de är inte så bekvämt dock med den stora magen :P
Malin

2013-06-25 @ 17:16:17
Titti

En färdknäpp kanske?! :-)

Svar: De har vi testat :) men verkar inte hjälpa de heller. Men är lite osäker om man får ha sex när man haft en blödning. Läste på nätet de blir en infektionsrisk då. Får fråga barnmorskan på torsdag :)
Malin

2013-06-25 @ 18:50:55


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0