Drömmar

Jag hade väldigt svårt att somna igår, det enda jag kunde tänka på va förlossningen, sen hade jag endel mensvärk och även idag. Men det blir inte mer än så, jag vill ha värkar :P Inte ofta man vill ha smärta, men vill bara det ska sätta igång. Drömde att jag fick panik när förlossningen satte igång, får hoppas det inte börjar på det sättet.
 
Jag känner jag börjar nå min gräns med att vara gravid, det som jag känner är jobbigast nu är att jag hatar min kropp. Klarar knappt se foton på mig själv, ser att jag gått upp i ansiktet, blivit jättebred vid ryggen osv. Vet det har sina orsaker men jag klarar inte va såhär stor mer. Jag är livrädd att inte gå ner alla kilon och få bort dessa celluliter, att inte känna mig nöjd med mig själv igen, visst är det värt när man får ett barn, men bara för man blir mamma tänker jag inte offra min kropp och må dåligt, att va nöjd med min kropp är lika viktigt efter förlossningen som innan. Problemet är att jag inte kommer ha den tiden att träna mycket, iaf inte när jag måste amma hela tiden. Sen bör man inte träna hårt i början heller, vilket med är väldigt tråkigt. Saknar verkligen träningen.
Det är inte lätt att va gravid! Jobbigare nu än i början när jag mådde illa konstant och va dödstrött. För nu är man så less på det och innan växte bara magen, nu växer hela jag!
 
 
Idag va jag, min bror och brorsdotter vid sjön, väldigt mysigt och härligt. Får åka dit med Vincent sen <3
 


Kommentarer
Sara

Hejdu:) träffade en kvinna häromveckan som tränade volleyboll och haft sin son med sig. Som var 2 veckor gammal. Allt är individuellt. Samma sak med att gå över tiden, min bästa kompis fick sin första son 3 veckor innan beräknat(hon födde hono på sin20-årsdag) :) tror du kommer tappa dina kilon rätt fort, bara första ammningen drar av ordentligt på kroppen.

Svar: Ja de är sant, är nog väldigt olika. Om man va tränad innan graviditeten kanske de blir lättare o komma igång igen. Hehe coolt o föda på sin egen födelsedag :)Får hoppas amningen förbränner det mesta, hade ju varit bekvämt :)
Malin

2013-06-09 @ 19:49:22
Johanna

Du anar inte som vatten forsar ur kroppen. Mitt ansikte är i princip tillbaka, celluliter försvinner magmuskler vandrar tillbaka ja du ska få se. det är helt underbart. OCH då kan man knappt röra sig ännu. eller jag är ioförsig väldigt rörlig så, jag kan stå upp efter duschen o torka av ben o fötter m.m :D Jag reser mig från soffan på sekunden hehe. MEN man kan inte riktigt gå. Men sakta och säkert så blir det mer o mer av denna varan. Iallafall ville bara säga att galet mycket försvinner de första dagarna. Jag är bara inne på dag fem o börjar känna hur det finns hopp :D

Svar: Vad skönt o höra! Att det kan gå så fort. Jag hoppas det blir samma för mig att allt bara försvinner av sig själv :PAtt kunna resa sig ur soffan eller sängen utan problem hade varit en dröm nu.

Har ni kommit hem från BB? Får ni nån sömn eller är ni helt slut?:)
Malin

2013-06-09 @ 21:02:57
URL: http://withlovin.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0