Gravid vecka 40

Idag är jag äntligen 40 veckor. Är redan 26 juni, ett datum man haft i huvudet sen KUB testet. Men fortfarande ingen bebis och väntan är så olidligt jobbig nu. För jag har så ont i hela kroppen och börjar få mer och mer problem så jag hoppas verkligen det sätter igång snart. Idag har jag dock väldigt ont i magen och ryggen. Det är som knivhugg i hela magen, ilningar nertill och det känns som jag fått foglossning igen i höften, kan knappt gå eller ställa mig upp ibland för gör så sjukt ont. Man vet ju inte om det är värkar som börjar komma, om det är förvärkar eller om jag bara har kramp i magen som jag lätt kan få annars. Men det känns annorlunda idag iaf. Ska bli spännande imorgon när jag ska till barnmorskan och göra hinnsvepning och få höra hur allt ligger till.
 
Tänkte ta riktiga magbilder idag men jag har ingen ork o ta några bilder, har inte så mycket att blogga om heller just nu när man bara ligger och väntar på tecken att det ska starta. Det jobbiga är att det kan ta två veckor till och den väntan orkar jag inte just nu, sätts nog hellre igång men tror inte de gör de föränns man gått över tiden två veckor.
 
 


Kommentarer
Sara

Ingen bebis här heller!
Blev lurad som vanligt inatt men den väntar på bättre tider verkar det som!

Hoppas det går bra hos bm !!! ( eller att nått händer såklart)

Vad är de längsta ni får gå innan igångsättning?

Svar: Ja det är så drygt o bara vänta. Har ingen ork o göra nåt annat heller o då går tiden ännu mer långsamt. Jag tror det är efter två veckor men ska fråga bm imån. Men helst vill jag de sätter igång naturligt för de verkar som de gör ondare o sättas igång.
Malin

2013-06-26 @ 16:19:22
URL: http://enmagetill.blogg.se/
Marie

Det sätter nog igång snart :)! Jag låg med fruktansvärda värkar i 34 timmar innan vi åkte in. Du märker när det börjar dra igång :). Hur känner du inför epiduralbedövning?

Svar: Ah jag märker nog det :) får hoppas jag slipper gå med värkar för länge. Jag vill ha epiduralbedövning, kommer nog vilja ha det så fort det går när förlossningen satt igång.
Malin

2013-06-26 @ 16:40:52
Johanna

Mitt började med vanlig mensvärk i magen. Sen tog det ett tag och det blev liksom mer jämt, jag kunde känna en början och ett slut. Då fatta jag det var på riktigt. Magen blev hård tillsammans med smärtan så det var verkligen riktiga sammandragningar. Fortfarande väldigt lätt at hantera, inte mer än som mesvärk. Men de kom ju till att eskalera i kraft och längd. Du kommer känna på dig när det är dax :D Åhh jag är så avis på att du fortfarande har det kvar :P haha det är så jäkla häftigt o spännande! IHHH

Svar: Ja jag hoppas jag märker när det är igång :) fast hade varit rätt skönt o åka in till förlossningen o va helt öppen haha :) Jag har haft mkt mensvärk länge nu så de känns som det stannat där, sen kommer lite slempropp hela tiden. Men får se om hinnsvepningen gör nån nytta imån :)

Ja de är väldigt spännande, samtidigt undrar jag om jag klarar de när jag har ont i varje kroppsdel :)
Malin

2013-06-26 @ 17:21:03
URL: http://withlovin.blogg.se
Johanna

Jag tror det sätter igång inatt/tidigt imorgonbitti :)

Svar: Håller tummarna för det :P
Malin

2013-06-26 @ 17:37:12
Michelle

Jag tror barnet kommer på fredag den 28:e Juni, för då fyller jag också år :D

Svar: Ok då är det fyra stycken som tror på fredag :) men tror inte jag har sån tur. Men hade varit ett bra datum då jag fyller år 28 juli :) då kommer alla ihåg datumet :P
Malin

2013-06-26 @ 18:42:05
Titti

Jag var öppen 9cm med första barnet och helt öppen med andra när vi åkte in... Men klarade värkarna hemma utan smärtlindring, träna på andningen. Det hjälper massor!!

2013-06-26 @ 20:44:16
Belovely

Titti: det va duktigt :) hade varit skönt om man öppnade sig fort.
Jag vet inte ens hur man ska andas under förlossningen förutom att man borde ta djupa andetag? Har inte gått på nån profylaxkurs.

2013-06-26 @ 21:50:49
URL: http://BeLovely.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0