Motivation

Nu har jag motivation för att träna och få tillbaka min gamla kropp. Kikade igenom en blogg - www.jennieohlund.blogg.se, hon fick barn förra sommaren och va kul o se hur hon kom tillbaka till sin gamla kropp. Hon skrev även att alla celluliter hon fick under graviditeten försvann efteråt, så det ger mig lite hopp! Man får ju endel celluliter när man är gravid för man samlar på sig vätska, sen kanske man inte tränar under tiden och musklerna blir mindre.
 
Såg på nyhetsmorgon imorse och de ställde frågor till en kirurg/läkare om hur man får bort celluliter. Han sa att de inte går få bort helt och iaf inte med krämer, dermaroller o allt som sägs ta bort det. Fast det säger sig själv :) Celluliter får man när fettet är ojämnt under huden så de kan minskas om man går ner i fett och om man skaffar mer muskler, för då pressar muskeln ut fettet o de jämnas ut. Men det verkar som man aldrig kan få bort celluliter helt, finns dock operationer som töjer ut bindväverna o kan jämna ut det. Men jag tror att mycket styrketräning ger det bästa resultatet för att få bort celluliter, en gammal vän till mig hade rätt mycket celluliter på rumpa och lår och hon är väldigt smal, men även väldigt otränad. Så det räcker inte med att bara gå ner i vikt.
 
 
Bild från sommaren 2011. Vägde runt 52 och va nöjd med hur jag såg ut. Men mitt mål är inte att gå ner till 52. Vill ha lite mer former och muskler :) Ska satsa mer på styrketräning denna gång.
 
 
 
 
 


Kommentarer
Madde

Hur lång är du? :)

Svar: Är 168 cm :)
Malin

2013-06-11 @ 20:28:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0