Ordning och reda

Jag undrar hur det kommer gå att hålla det städat och rent när man har en bebis. När man är riktigt trött så brukar det inte va så kul att städa. Men o andra sidan är jag väldigt pedant så jag städar efter mig hela tiden automatiskt, plockar undan saker och gör småsaker hela tiden. Såfort jag tex går till köket eller sovrummet ställer jag nåt tillrätta eller städar nåt. Så får se hur det blir sen när Vincent är här :)
Just nu försöker jag förbereda och städa så mycket som jag orkar innan jag föder. Tex tvätta fönsterna, svabba och göra de större sakerna som tar lite längre tid. Har även rensat alla mina kläder och vikt fint, (håller sig fint max en vecka tills allt ligger i en hög i byrån). Även rensat i badrummet, det samlas lätt mycket skit i sminklådorna och under vasken. Men nu tycker jag han får komma så det inte hinner bli stökigt igen :P Vill ha allt superstädat tills vi kommer hem från BB så jag slipper tänka på det på ett tag.
 
Är nöjd med mina gröna handdukar jag köpte igår
 
Denna smyckesförvaringen är väldigt praktiskt. Minns dock inte var jag köpte den
 
Här hänger de flesta av mina klänningar, har för lite plats för mina kläder, annars hade det varit snyggare att bara ha några klänningar hängandes. Man skulle haft ett stort dressingroom. Kanske i framtiden? :)
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0