Sätta igång

Funderar att ta en liten promenad, det sägs ju sätta igång förlossningen :) Sen kanske det hjälper mot huvudvärken!
Kommer bli mycket promenader med Vincent sen i vagnen :) Får passa på innan den kyliga hösten och vintern kommer. Vill verkligen inte behöva tänka på hösten nu! Men alla vet att den är snart är här ;) Sommaren går alltid för fort!
 
Sambon tittade på resor igår, han hade velat resa nästa sommar. Men jag tror det är för tidigt. Tror det är roligare om Vincent är lite större så han kan gå riktigt och leka. Sen har vi nog inte råd ändå när man är mammaledig.
Men resa är nåt jag älskar! Synd det inte är billigare! Om jag varit ekonomisk oberoende hade jag flytta till nåt varmt vackert land :)
 
Grekland september 2012. En månad innan jag blev gravid :)
 
 
 


Kommentarer
Liinaa

Jag säger bara; res så mkt ni kan innan den lilla kan krypa eller gå, för då blir det inte semesternjuta något alls på några år.
Passa på!! Ju mindre dom är desto mer sove dom, desto mer får ni njuta!

Svar: Jo de är sant, barn vill ha mkt uppmärksamhet o springer iväg hela tiden. Men kommer nog inte kunna resa de närmsta åren vilket fall som helst :/ men vi får dra till Öland istället :)
Malin

2013-06-16 @ 15:39:56
Johanna

Vi va oxå i greklandet i sep. Vi va på Santorini, Ios. Var va ni? Åhh jag älskar grekland. Jag e sugen på o dra på resa jag med, tror faktiskt det hade funkat super o resa med Matheo nu. Men lär inte bli så, får njuta här hemma ist :) men snart måste vi dra! Jag är oxå en tesande person. :)

Svar: Ja de är så härligt o resa o komma i andra miljöer :) vi va på kallithea, lite utanför rhodos. Vi får njuta av den svenska sommaren detta året istället :)
Malin

2013-06-16 @ 15:43:34
URL: http://eithlovin.blogg.se
J

Wow! Vilken kropp! :)

2013-06-16 @ 23:03:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0