Vecka 39

Idag är jag vecka 39. Bara 6 dagar till BF! Men det känns som jag kommer gå över tiden :( Börjar bli sjukt less på att vara gravid, varje dag känns som en evighet och skulle inte bli förvånad om jag får sättas igång. Vill verkligen slippa det för läst det gör mycket ondare och orkar inte vänta 3 veckor till.
Ska till barnmorskan imån och ska bli skönt att få höra så att Vincent mår bra, börjar bli mer och mer orolig nåt hemskt ska hända, att hjärtat ska sluta slå, vet inte vad jag skulle ta mig till då.
 
Har ont i huvudet varje dag nästan hela dagarna, men tar bara 1 alvedon om dagen, vill inte ta mer, känns inte bra med Vincent i magen, är väldigt trött och känner mig ledsen hela tiden. Vet att det beror på hormoner, kan bara börja gråta för ingenting, vet inte ens varför jag är ledsen. Men det är väl för jag är less på att vara gravid.
 
Det är mycket jobbigare att vara gravid nu för jag kan inte göra nåt, mina knutar bränner och värker i ryggen för minsta lilla och är så trött och har ont i huvudet. Sen letar man tecken på att förlossningen ska starta, man ligger i sängen och bara hoppas det ska börja göra ont, eller när man går upp på natten för att kissa så hoppas man vattnet ska gå, men inget händer och nu har jag inga tecken alls.
 
 
Kom ut nu Vincent! Vi väntar på dig!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0