AAJ

Jag har läst att det är vanligt man får kramper i vaderna och fötterna, speciellt på natten.
Klockan 6 imorse fick jag uppleva det i vaden. FY vad ont det gjorde. Vaknade direkt av en hemsk smärta och skrev rakt ut och försökte få bort det i panik haha. Brukar då och då får kramp i tårna, men vaden va hundra gånger värre. Så min vad har varit öm och känns trött hela dagen. Sambon hade blivit livrädd om han va hemma och får höra mig skrika av smärta. Kanske stödstrumpor hjälper? Ska köpa det nästa vecka iaf. Nån som vet om det går köpa i nån butik eller måste man beställa?
 
På måndag är även min sista dag på trygg hansa. Känns lite konstigt. Men får komma tillbaka dit sen när jag vill. Blir kanske till våren nästa år, sen har jag även deltid hos min mamma. Så skönt att ha två jobb trygga som man trivs på även efter mammaledigheten. Trots att jag inte har fast anställning.
 
Sen tror jag att det är dags att ta bort min piercing så inte hålet töjs. Får hoppas den inte växer igen. Men det är svårare att det växer igen i naveln än öronen verkar det som.
 
Vecka 21


Kommentarer
Sandra

Stödstrumpor finns att köpa på Apoteket :)

2013-03-22 @ 20:36:51
Belovely

Sandra: tack för tipset :) ska kika på apoteket :)

2013-03-22 @ 22:06:57
URL: http://www.belovely.blogg.se
Josefine

Man brukar kunna få det när man har järnbrist också så det kan med vara nåt! Tips kring när du får det är att trycka ut hälen neråt direkt, då släpper det mycket snabbare. Hoppas du slipper det fler ggr! /J

Svar: ah har med läst det. har ju järnbrist så kan ju bero på det. Sist tryckte jag ut hälen o då försvann det. men det tog ett tag tills jag klarade det haha :)
Malin

2013-03-24 @ 23:14:42
URL: http://Joeeeee.spotlife.se
Anonym

Jag tror du kan vara lugn ang naveln. Jag har haft min piercing ute i snart ett år och häromdagen hittade jag alla mina navelpiercingar och jag fick fortfarande i den. så det tar väldigt lång tid för det att växa igen. Men sen kanske det beror på hur länge man haft hålet.
jag har haft mitt i 9 år.

Svar: okey :) tror hålet klarar sig. har också haft min i 9 år så det är iaf riktigt läkt :)
Malin

2013-03-25 @ 08:28:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0