Inspiration

Är det bara jag som blir väldigt motiverad av att se snygga och vältränade kroppar?
Jag borde titta på såna här bilder varje dag för då kanske jag klarar hålla mig från allt godis/kakor och liknande jag stoppar i mig. Jag kommer ha mycket tid över efter mars och ska försöka börja promenera iaf, sålänge jag inte åker på foglossning eller nåt annat. För vill inte gå upp onödiga kilon bara för jag är gravid. Är redan försent men ska försöka att inte förvärra det. Blir svårare att gå ner det sen då. Min rumpa har blivit en hel del större, det är ett pluss men inte celluliterna som medföljer haha. Får gå på bodypump sen, det är väldigt bra träning och kände resultat rätt fort i ben och rumpa men även armar.


Jag gillar den rosa bikinin. Om nån ser nån liknande nånstans så säg gärna till ;)



Kommentarer
magda

söt blogg! allt bra med dig? :)

Svar: Det är bara fint med mig :) själv?
Malin

2013-03-04 @ 23:39:36
URL: http://maggibo.webblogg.se
M

Håller med dig om den rosa bikinin, riktigt snygg!

2013-03-05 @ 09:37:07
URL: http://Marinapalme.blogg.se
Anonym

Jag är 99% säker på att den är från river island. Jag köper själv där och de hade den bikini just där och likande. riverisland.com Om du hittar något fint där så kolla först på asos.com genom att markera att du vill se bara just den märken. Leverans på asos.com är fri. På riverisland kostar det 6£. De har sälan dagar att det är fri men ganska sällan. Jag tror inte heller att de har de fortfarande men de kommer säker med likande modeller.
p.s. Jag följer din blogg sen länge och det är så kul att du är så normalt! Och jättesnygg!Kram

Svar: Tack så mkt för tipset de hade jättefina bikinis! Får kanske beställa nån där nångång eller om jag hittar på asoz eller kanske amazon :)Haha vilken tur jag verkar normal ;) kul du gillar bloggen!
Kram
Malin

2013-03-05 @ 19:35:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0