Spjälsäng Hemnes

Då fick jag sista delen monterad igår, sambon orkade inte hjälpa till så har fått montera hela själv, men det gick bra. Va inte så svårt som jag trodde :)
När jag satte dit skötdelen så insåg jag hur mycket plats byrån tar, själva byrån är en bra storlek men när man har skötdelen på så blir den 40 cm djupare och det gör rätt mycket. När man fåt upp möblerna inser man också hur litet rummet är :) Det är synd att sängen och byrån täcker stor del av tapeten. Men kanske kan ha skötbordet i andra hörnan av rummet. Får se hur det ser ut också :)
 
Testade att möblera på olika sätt, men av dessa tre alternativen kändes mot tapeten bäst, för den är nog djupare än vad den är bred så då täcker den tapeten minst, sen är det skönt att skötbordet är mot en direkt när man går in i rummet. Det dumma är bara att jag inte kan ha lampan där jag tänkt :)
 
 

 
Här är den snett över, men då tar den mest plats. Här ser ni också vad jag menade att jag satte skivan där bak åt fel håll :P Får se om det går måla det svart eller vitt. Är väl bara att tejpa runtom.
 
 
 
 

 


Kommentarer
Malin

Ett jättetips!!!!! Skaffa mobil ovanför skötbordet. Bebisar blir lätt skrikiga när man byter på dom, men en mobil, det hjälper, tro mig!!!

2013-04-17 @ 20:13:25
Belovely

Malin: hej.
Ah jag har funderat på det. Vet du var man kan köpa en sån som passar på ett skötbord? Den andra vi har gick bara fästa på sängen.

2013-04-17 @ 20:40:21
URL: http://belovely.blogg.se
Malin

IKEA!

2013-05-25 @ 23:11:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0