Värme

Nästa vecka verkar de bli väldigt fint väder, förutom fredag, verkar som det ska snöa då? Men det lär försvinna direkt isåfall :)
 
Nu kommer jag även bara jobba fredagar och lördagar så det är väldigt slappt för min del :) Kan verkligen planera inför Vincents ankomst. Sambon har även planerat sin semester. Så han kommer ta 8 veckor semester och de 10 dagarna med tillfällig föräldrarpenning. Vi får alltså hela sommaren tillsammans :)
Sen kommer han ge mig de 180 dagarna, men väntar på handläggningen med min föräldrarpenning. När jag vet min dagpenning kan jag planera hur många dagar i veckan osv. Men hoppas det räcker med 5 dagar i veckan.
 
Jag hatar när man inte har allt under kontroll, just nu vet jag inte hur mycket jag kommer få i akassa då jag nyligen blivit påanmäld då jag jobbat ihop ett nytt arbetsvillkor. Väntar på mitt arbetsgivarintyg jag måste skicka in. Men kommer få en utbetalning nästa vecka som de grundat från mitt förra heltidsjobb. Så kanske får betala tillbaka lite sen. Men jag trodde jag skulle få det högsta beloppet då jag fick det från mitt aktivitsstöd, och min handläggare sa jag borde få mer än från fsk. Men blir orolig nu eftersom jag jobbat deltid och därför borde få mindre än från mitt heltidsjobb. Vet inte alls hur de räknar :S Vill veta nu hur alltid ligger till men de öppnar på tisdag. Vill ringa nu!
Men på tisdag vet jag mer iaf. Hatar denna oro om pengar man ständigt har. Allt har alltid ordnat sig men när man inte haft ett heltidsjobb på länge är pengar alltid en ovisshet.
 
 
Mauritius. Där skulle jag varit nu. Vackraste land jag har sett. Men påminner endel som Thailand. Men mycket mer orört :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0