Vecka 24

Idag är jag vecka 24! Nu skulle fostret klara sig om jag födde idag, men oftast får den endel kompliaktioner. Så han får gärna stanna kvar i magen ett tag till :) Men känns sjukt att jag hade kunnat föda en människa nu och att han kan klara sig. Såg denna bilden på google, känns overkligt att den är så utvecklad redan, bara att den är i miniatyr.
 
Han kan känna igen våra röster så man får prata lite med han, försökte filma sparkarna igår men han slutar alltid sparka när jag ska filma :) Men det är svårt att få på film då det är så snabba ryck, som en kraftig puls. Men igår fick jag en väldigt kraftig spark, den starkaste hittills! Det va ingen snabb kick utan en riktig spark utåt som man såg jättetydligt, sen lät det också, men den fick jag tyvärr inte med på film. Får lägga upp en film senare i graviditeten när man ser sparkarna tydligare :)
 
Jag mår väldigt bra, börjar känna mig piggare och gladare. Beror nog endel på det fina vädret och att jag har rutiner nu när jag jobbar. Men på eftermiddagen är kroppen helt slut, man lunkar lixom fram och man känner sig tung. har ett väldigt fysiskt jobb där jag går väldigt mkt och bär endel.
 
Kommer lägga upp magbilder ikväll så håll utkik :)
 


Kommentarer
Jojo

Vad häftigt att barnet redan växt och utvecklats så mycket! Känns inte alls som att det var längesen du först berättade i den andra bloggen att du var gravid :) Ska bli spännande att se nya magbilder!

Kram

Svar: ja det är sjukt tiden kan gå så fort! kan tänka mig att bebistiden efter förlossningen men kommer gå jättefort och snart är han tonåring :P
Malin

2013-03-06 @ 14:29:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0