Dagens outfit

Eftersom jag jobbade idag tog jag på mig lite finare kläder än myskläder, kan ju inte ha några jeans, snygga jeansshorts och knappt några av mina klänningar då de blir för korta så man får ta det man hittar helt enkelt :)
Denna är för kort med egentligen men med leggins funkar det.
Testade mitt gamla löshår och de passade i färgen. Det är samma färg som mina toppar och är clips. Men håret börjar bli rätt torrt så orkar inte ha det för långt tid för de tovar sig lätt osv.
 
Va väldigt jobbigt att jobba idag, tror inte jag kan jobba så mkt längre :/ Har så otroligt ont i ena ljumsken. Kan bero på att mitt ena ben är längre än det andra och att jag har ett vridet höftben. Men är glad jag inte har ont på båda sidorna för då hade jag inte ens kunnat stå upp. Men som det är just nu kan jag knappt ens stödja på högerbenet och det gör en så begränsad i allt. Så hoppas det försvinner efter förlossningen.
 
Får väldigt mycket kommentarer om magen på jobbet, står ju i butik så man möter många människor. Först säger ena jag har en liten mage sen kommer nästa o påstår det ligger tvillingar där i haha. Jag tycker nog jag har en medelstor mage, har sett de med mindre och de med större. Men man känner sig enorm :)
 
 
 


Kommentarer
Lina

Har du kollat upp det där med ljumsken? Tänkte så du är säker på att det inte är en blodpropp, man har ju lättare att få det när man är gravid :S Du är sjukt snygg btw ;)

2013-05-10 @ 18:53:59
Belovely

Lina: hej!
Ne de har jag inte, började göra ont denna veckan. Ska till bm den 30 maj så får se vad hon säger.
Men sannorlikheten är nog det är foglossning då jag inte har några andra symptom än smärta vid ansträngning.
Tack så mkt :)

2013-05-10 @ 19:48:32
URL: http://belovely.blogg.se
Johanna

Jag har oxå ont i mina ljumskar, mest den högra. För min del känns det som en typ av träningsvärk. Mycket mnär jag ligger på sidan o ska bara röra benet så får jag ont.
Även jag föddes med ej färdiga höfter o fick ha skena. Hmm kanske något samband?
Visste du förresten att det är ärftligt, hade jag ingen aning om, och att det dessutom är vanligare för pojkar. Hoppas våra små slipper det.

2013-05-10 @ 20:33:02
URL: http://withlovin.blogg.se
Belovely

Johanna: ah de känns som kraftig träningsvärk för mig med, väldigt kraftig träningsvärk när jag gått lite extra.

Ja det kanske har ett samband då ena sidan belastas mer.
Visste inte de kan va ärftligt, får hoppas de slipper det!

2013-05-10 @ 21:51:58
URL: http://belovely.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0