Skägg?

Jag såg i spegeln idag hur mycket behåring jag har i ansiktet haha! Det är fan tur det är ljusa hårstrån :P Jag har sett innan jag fått lite mer men nu va de ju hur mycket som helst, inget som känns eller syns särskilt mycket förutom på nära håll eller i vissa ljus. Men det är bäst det försvinner sen när hormonerna blir som vanligt :)
 
Fick hem min bröstvårtskräm och basen till bilbarnsstolen igår. Nu vill jag bara ha resten! :) Känns så skönt att ha fixat allt vi behöver till bebisen nu. Är egentligen bara en termometer och lite nagelsax o sånt som vi tänkt köpa. Men det tar vi efter förlossningen :) Om ni har nåt tips på en bra termometer så säg gärna till. Har bara hittat en på apoteket för 140kr som man tar i rumpan, det får bli den om vi inte hittar nån billigare eller bättre.
 
 
Vi längtar varje dag efter dig <3
 
 
 
 


Kommentarer
Johanna

Vi har köpt en braun rumptemp. Sägs att det är det bästa på en bebis. Tar temp på bara någon sekund så den känns riktigt bra, tror de har den på apoteket, kanske den du menar t.o.m :P hehe. Tindra har provat den dock fick hon den i munnen o den tog hennes temp på 5 sek... Kanon!

Svar: Jo men det va säkert den :) för de fanns bara en rumptemp där vi va. Har med hört det är det bästa o mest säkra.
Tror du man behöver vaselin eller nåt när man tar den i rumpan?
Malin

2013-05-29 @ 13:39:00
URL: http://withlovin.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0