Sparkonto

Jag och sambon kommer öppna ett konto till Vincent sen när vi känner vi kan börja lägga undan pengar. För bara några hundra kronor i månaden blir väldigt mycket på 18 år. 500kr i månaden blir 108000.
Men vi kommer inte ge han den summan när han är 18 utan vi kommer hushålla med dom så de går till rätt saker. Som körkort, bil, lägenhet, möbler osv. För jag vet hur man själv va i den åldern. Jag hade lagt mycket på skit som smink, kläder, fest, resor, nöjen. Men sånt tycker jag han ska få spara ihop till själv.
 
Man är ju väldigt orolig att han ska börja röka eller dricka för mycket. Men eftersom varken jag eller Danny röker så hoppas jag han inte kommer in i den skiten och ser upp till oss. Men allt beror på kompiskretsen de har. Men man kan alltid ha som ultimatum att om han börjar röka betalar vi inte för körkortet.
 
Kommer bli jobbigt den dagen han börjar festa, om vi nu får reda på det :P Man tog ju själv alkohol från föräldrarnas barskåp och blandade sina häxblandningar utan deras vetskap :P Men vi får helt enkelt låsa in det :)
 
 
 
 
 


Kommentarer
Mrs V

Haha vilken bild, fick mig till skratt :P

Min sambos syster och hennes man, de gör så att när de köper något på sitt kort så dras 10kr extra till ett sparkonto, som de skapat till sina barn.

Tyckte jag va en smart ide, 10kr märker man inte av men det blir en stor summa pengar i slutändan.

2013-05-26 @ 15:35:03
URL: http://boobluscious.blogg.se
Belovely

Hehe ja den bilden är rätt rolig :)

Vet du vilken bank de har? Kanske inte funkar på alla banker. Men de är väldigt bra för de pengarna märker man inte. Så de kan ju dras 10-15kr på bådas kort så blir det endel extrapengar :)

2013-05-26 @ 17:14:16
URL: http://belovely.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0