Vecka 32

Idag är det vecka 32! Jag kan egentligen föda närsomhelst, men om 6 veckor och framåt är det stor chans han kan titta ut <3 Måste fixa det sista som behövs, även bilbarnsstol måste vi ha. Skönt vi vet vilken vi vill ha iaf :)
Är så spännande o se hur han ser ut, fast när de är precis nyfödda tycker jag inte man kan se så mycket, de flesta bebisar ser likadana ut då haha.
 
Magen känns jättestor men vet den kan bli mycket större, men tror inte jag kommer få en superdupermage som jag sett vissa fått. Men man vet aldrig :)
 
Nu i vecka 32 känner jag att jag lättare får ont i ryggen, svanken. Kissar hela tiden och hård i magen av järntabletterna. Får ofta sammandragningar och de kan vara jättelänge. Fått rätt mycket bristningar på brösten, men änsålänge inga på magen eller höfterna. Hormoner och kan bli ledsen jättelätt, är även mycket tröttare än innan gravidieten. Nästan omöjligt att raka musen haha, får nog ta med en spegel i duschen nästa gång ;)
Blir andfådd för minsta lilla och att ta på sig strumporna är en kamp varje gång.
När det gäller sexlivet är det mycket svårare med en stor mage i vägen, sen är man inte den smidigaste, att byta position kan ta en evighet haha!
 
 
Bild från förra veckan
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0