Vecka 36

Nu påbörjar jag vecka 36 och är bara 27 dagar kvar till BF! 
Det blir tyngre och tyngre för varje vecka som kommer och man orkar mindre. Men jag tycker jag har haft en väldigt bra graviditet. Har inte haft några stora bekymmer, det jobbigaste som varit änsålänge va illamåendet jag hade i början. Va illamående dygnet runt från vecka 5-6 till vecka 12 ungefär. Har aldrig spytt men det är själva illamåendet som är jobbigt. Sen är det alla kissepauser som är jobbiga, måste gå upp många gånger på nätterna och kissa.
 
Nu när det bara är 4 veckor kvar räknar man verkligen ner dagarna och tänker hur det kommer va att få en bebis! Att bli föräldrar och att ha allt ansvar om en annan individ!
 
 
Fick lite mer paket idag! Bland annat denna amningsbhn från amazon.co.uk :) Väldigt skön. Men lite förstor så den är lite strutig. Men det är bra så jag kan växa lite i den när mjölken kommer :)
 

Inga bristiningar än sålänge. Hoppas hoppas jag slipper! Däremot är det massvis på brösten. Men dom går iaf täcka med bikini, det går inte om man får på magen.
 
 


Kommentarer
Anonym

jag tror den där ammnings bh kommer vara förliten för dig när mjölken rinner till för normalt ökar man en till 2 kupstorlekar, förutom jag som ökade 4.. :P

2013-06-06 @ 21:20:06
Belovely

Anonym: ja det är en risk för det :) den är en kupstorlek förstor nu o är töjbar men den kommer nog va förliten i början. Men läst brösten blir mindre sen när mjölken reglerar sig. Hur va det för dig? Hade du fyra kupstorlekar större under hela amningen? Mina bröst kommer ju va enorma om de ökar fyra kupstorlekar :)

2013-06-06 @ 23:02:45
URL: http://belovely.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0