Abs art made in the kitchen

Jag tycker inte jag brukar köra slut på magemusklerna så mycket, vissa pass bränner det ordentligt men oftast inte. Men det verkar inte behövas för magrutorna kommer ändå :) Det kanske beror på att jag kör mage varje pass så det blir 6 dagar i veckan varav ett pass är enbart mage och cardio.
 
Rutorna syns som bäst efter jag tränat, på morgonen tittar de inte fram lika mycket. Men det beror på att musklerna svullnar upp efter styrketräning. 
Jag har aldrig flexat för Danny så han blev väldigt förvånad över min utveckling och trodde inte jag hade så "mycket" rutor. Han blev rätt avundsjuk :P Innan va jag lite avundsjuk över Dannys utveckling innan jag kom igång med träningen, men nu kommer jag ifatt. Inte för att det är nån tävling men det är lätt man ger upp när den ena utvecklas och den andra står still. För i vissa perioder står man still, gäller att inte ge upp de gångerna och fortsätta. Sen är det viktigt att chocka musklerna och inte köra samma hela tiden.
 
 
 
 
 Dessa tre övningar hon gör på stepbrädan gör jag i stort sett varje pass. Börjar med att lyfta benen och rumpan upp i luften och gör ca 15 rep, sen saxar jag benen och sist drar knäna mot mig. Brukar köra 3-4 set och det bränner verkligen tillslut. Sen hör alltid plankan till alla mina pass.
 
 
 
 
Cable twist är en annan övning jag gör några gånger i veckan. Denna videon visar tekniken jättebra. Märkt jag haft lite fel teknik då kabeln ska va i höfthöjd och man ska bara försöka vrida överkroppen
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0