Äntligen!

Jag är så glad att mina favoritshorts passar. Visst de är lite tajta över låren och överskottshuden hänger över shortsen när jag böjer mig, men det gör inget för de går knäppa! :P Den 20 september skrev jag att mitt nästa mål är att kunna knäppa dom och nu drygt en månad senare kan jag det. Väldigt kul med framsteg och att bara några cm kan göra så stor skillnad. De sitter faktiskt som innan graviditeten, då va de med lite för tajta. Så jag kan säga jag fått tillbaka min kropp som jag hade för drygt ett år sen. Visst magen är lite lösare och jag har fortfarande en liten kula under naveln, men jag tror det blir bättre med tiden.
 
Dessa kläder hade jag igår när vi drog till bion. Thor 2 va superbra och det lär komma en trea :)
(En nöjd Malin).
 
 
 


Kommentarer
Amanda

Kom in på din blogg medan jag var gravid med min lilla kille. Tycker att det är kul att läsa om din träning och framsteg efter förlossningen din. Är lite nyfiken, när började du träna efter din förlossning? Min kille kom den 18 sep men har inte vågat mer än några enstaka promenader och powerwalks.

Svar: Hej! Grattis till din kille :)
Jag började med me pw. Sen fokuserade jag på att få ihop magmusklerna. Hade en app som heter mammamage. Man kniper mkt och håller in magen osv. Sen började jag åka inlines o köra med hantlar på överkroppen efter ca 1.5 månad. Efter två månader började jag på gym :) bästa är o lyssna på kroppen. Sen om du ammar ska man helst inte träna för hårt då det kan hindra mjölken att komma.
Löpning väntar jag lite till med då de gör ont i höfterna. Men du kan säkert börja lite smått me styrketräning och vänta me situps o magövningar tills magmusklerna är ihop. Plankan är bra att göra annars.
Malin

2013-11-04 @ 05:22:12
URL: http://amandabrodiin.blogg.se
Amanda

Åh tack, detsamma :) Tack för tipset! Laddade hem appen direkt!

Svar: De va så lite så :)
Malin

2013-11-05 @ 14:18:43
URL: http://amandabrodiin.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0