Blondie

Min lila blondie! Här ser man hur ljust håret är! Lite suddiga bilder men han ville inte sitta still :) Det blonda håret har han iaf tagit från mig. Får se om det dyker upp lite mer drag som kommer från mig. Kinderne kanske isåfall.
Idag ska vi ju till mina föräldrar och äta, och de har hittat alla fotoalbumen. Så blir att titta i dom och jämföra mig med Vincent lite när jag va bebis :)
 
 
Måste toppa hans hår lite så det är jämnt :)
 
 
En annan sak som är svårt är att få bort hans vassa naglar. Han river sig mindre nu men ibland är de supervassa. En i mammagruppen så hon klippte dom med en sån tångsax eller va de kallas. Har testat den på tårna och det gick mycket bättre. Även det sa barnmorskan på BB man inte skulle göra, att man bara skulle fila för de är så tunna. Men förstår inte riktigt varför? När man filar så frasar de bara sönder och blir inte jämna. Så jag tror det är bättre att klippa och fila lite efter för att få kanterna mjuka. Tycker inte man behöver lyssna på barnmorskorna och personer runt om för mycket. Sunt förnuft kommer man långt med. Man hör ju hela tiden att man inte ska göra det eller det. Tex sa min kompis det inte är bra de står upp mycket när de är så små för deras knän. Men frågade barnmorskan på mammagruppen och hon sa det är helt okey. För de står ju inte upp hela dagen precis. Eller att de sitter upp för länge. Men om de får ont eller om de är obekvämt får man veta det väldigt fort ;) De säger till om nåt är fel. Att de får sitta upp är ju jättebra så de tränar nacken och ryggen så de kan sitta upp själva sen. Men de ska ju såklart inte sitta i en stol hela dagarna. Sunt förnuft även där.
 
 
 


Kommentarer
Sofie

Jag frågade det på BB faktiskt eftersom jag tyckte att det var så svårt att fila dem, det gick typ inte. Och det var för att det inte är så tydligt på bebisar vart pulpan börjar så man inte klipper för långt ner men jag klipper alltid Jamies naglar med en lite sax med rundad kant och det funkar hur bra som helst! de flesta jag känner klipp er, man får bara vara försiktig och hålla ett stadigt tag ;)

Svar: Var har du köpt den saxen?:) ja man får va försiktigt. vincent flaxar massa med armarna så får göra de när han sover :)
Malin

2013-11-23 @ 16:13:22
Sofie

Jag har haft den länge och den är ju till barn egentligen kanske men du kan säkert köpa en sån på apoteket! Annars har kicks, det vet jag:)

2013-11-23 @ 18:28:29
Sofie

hemskt vad ord och bokstäver försvinner:/ inte till barn egentligen ska det ju stå!:) en vanlig nagelsax!

Svar: Jaha okey :) jag har en vanlig nagelsax med. Men tror jag sett saxar till bebisar på ica :)
Malin

2013-11-23 @ 18:29:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0