Dagens tips

Vi har ju en blöjhink från sangenic, den håller lukten inne väldigt bra OM man använder kassetter. Har haft soppåse ett tag men det håller inte in lukten alls och det luktar bajs i hela rummet. Nu när vi fick hem kassetterna igen är det stor skillnad. Känns mycket fräschare. Det kostar ju lite extra men det tycker jag är värt. Är ändå inte speciellt dyrt. 3 kassetter kostar knappt 100kr och blöjhinken drygt 100kr.
Här kan ni hitta sangenics blöjhink och här kan ni köpa kassetterna, mkt billigare än i Sverige och det är gratis frakt på detta om man handlar för minst 25 pund :)
 
 
Ett annat tips är denna matstolen, hade verkligen velat köpa den men det är lite mycket pengar känner jag. Har en känsla av att Vincent inte kommer vilja sitta i den dära matsolen speciellt länge när han blir äldre ;) Men väldigt snygg och stilren, sen gillar jag att man kan fälla bak ryggstödet och även ändra höjd med bara en knapp som hissar upp den. Men kommer köpa en matstol på IKEA nästa helg. En svart i trä :)
 
Stolen finns här och kostar ca 1400 och är gratis frakt
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
karolina

Hej!
Ville bara tipda om matstoöen brio sit. Den är ju lite dyrare menden har fått bäst i test i vi föräldrar eller råd och rön eller vad det nu heter. Vi ha en vit och den är toppen bra! Den växer ju med barnet. Man kan höja o sänka den i vilka lägen som helst. De kan ju ha den som en högre juniorstol när de vill sitta utan bygeln :) Vikigt att du tar en som är stabil och ordentlig så den inte välter för lätt :)

Svar: Hej! Tack för tipset :) men känner 1700 är för dyrt för en matstol. O då ingick ingen bricka som kostar 400kr :S
Malin

2013-11-29 @ 22:22:58


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0