Förvandling

Varit så himla fint väder idag. Känner hur mycket mer energi man får då! Varit soligt hela dagen så har passat på att krattat färdigt hela framsidan. 
Har nog förbränt väldigt mycket idag. Cyklade till gymet, körde biceps, cardio och mage, sen krattade jag och sen gick jag och Danny en pw till Ica med Vincent. 
Men sen har vi ätit destu mer. Gröt imorse, tacotallrik till lunch, proteinpannkakor efter träning och nu ikväll gottade vi oss med potatis, bea, quorn/kött och sallad. Sen blir det glass gjort på vaniljkesella :P

Jag känner att mycket har hänt på bara de senaste veckorna. Känner mig mer muskulös och fast. Känns som massa fett bara försvunnit. Känner mig mer fast nu än innan graviditeten. Jag känner mig väldigt nöjd med min kropp, jag mår bra av att se mig i spegeln, jag känner mig stark, och jag orkar mycket mer på dagarna än innan. Sen känns det inte ens som jag kämpat för att nå detta. Kosten har varit superlätt att hålla, jag tycker det är gott det jag äter och jag älskar gå till gymet. Jag vill lixom inte gå hem när passet är klart och jag längtar tills nästa pass är. Så jag känner inte att det är svårt att nå mitt mål. Det som är kul är att jag kan forma kroppen hur jag vill för jag vet att jag klarar det. Den svåraste biten har jag gjort och de va att ändra gamla vanor och kosten och veta hur jag skulle äta. Nu rullar det bara på! :)

Första bilden är nog nån månad gammal och den andra tog jag idag



Blev suddigt på bild men det vita ljuset längst bort är månen. Den va jättestor och stod väldigt lågt. Så fint! :) 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0