Fullspäckad helg

Vi har verkligen haft mycket för oss i helgen. Brukar mest va lugnt och bara innehålla träning och god mat typ :) 
Men idag va jag och Danny och tränade triceps och mage, sen stack vi till H&M och shoppade lite till julafton bland annat. Sen direkt till city gross och storhandlade :) Vi hade barnvakt åt Vincent i hela 4.5 timme vilket är det längsta vi lämnat bort honom. Men han gnällde ingenting. Det gick superbra och det är sköpnt att veta att han känner sig trygg :) Han va hos Danny mamma. Han sov ju ordentligt inatt så han va utvilad och pigg :)
 
Det va kul att träna med Danny! Vi båda vill ju köra seriöst och det blr inte mycket snack utan det är rakt på nästa övning. Han filmade några övningar med. Lägger upp det imån. Kommer bland annat en failvideo haha!
 
När jag skulle köra dips så frågade Danny - när va det du rakade dig sist? Tittade i armhålan och det va ju värsta bushen! Hade tydligen missat på ett ställe en rätt lång tid haha! Så blev kallad bushwomen resten av passet. Så nu blir det att dra och raka sig! Är ju inte det perfekta att köra triceps när man i stort sett har armarna över huvudet i alla övningar haha! Men lite hår är ju helt naturligt :)
 
När jag bytte om på gymet så är ju musklerna rätt uppumpade och jag kunde se mina rutor i spegeln trots jag inte spände så mycket. För bara ett litet tag sen, när jag la upp min första magbild där man skymtade rutorna, va jag tvungen att spänna hårt och trycka ihop magen ordentligt för de skulle synas. Att det kan gå så fort :)
Är en sån otrolig härlig känsla att va nöjd med sin kropp, det påverkar hela mitt välbefinnande. Det blir så många scenarion i vardagen som blir negativa om man är missnöjd med sin kropp. Som när man ska ta på sig kläder och allt sitter dåligt, när man vill göra sig fin, testar kläder i provrummen, är på stranden osv osv. Om man nu bryr sig hur kroppen ser ut. Spelar ingen roll hur den ser ut, huvudsaken är att man själv är nöjd och inte mår dåligt över den. Inte värt det!
 
 
 
 

Dagens mat:
(vågar jag lägga ut det här?) ;)
 
Frukost: Gröt
Lunch: Linssippa och en proteinshake
Mellanmål: 3 finncrisp, en halv budapestbakelse, ett bett av en chokladboll, en skål glass gjord på vaniljkesella, en kaffe med grädde
 
Kvällsmat: Eftersom jag ätit så mycket skit blir det en omelett med "bacon", broccoli, lök, spenat och en sallad

Igår blev det ännu mer onyttigt och i fredags en påse naturgodis. Sen har jag inte kört nån cardio alls, skippat 2 cardiopass då jag mått sådär. Men imån blir det promenad med mammagruppen och sen cardio och mage på gymet :)
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0