Great day

Trots det trista vädret idag har det varit en väldigt bra dag. Vincent har skött sig väldigt bra, varit ovanligt lugn och glad. Sovit mycket och somnade nu vid halv 9. Hoppas bara han inte vaknar innan 8 imån. Finns risk för det. 
Sen har jag hämtat två paket, klippt mig och tränat. Jag får alltid mycket endorfiner när jag tränar, speciellt när pulsen kommer upp. Men har en huvudvärk som ligger och smyger i huvudet hela tiden så kommer kolla upp det på torsdag. Inte bra att den inte försvinner. 
 
Jag älskar mina nya Nike. De är så snygga och sköna! De ger ett bra stöd i mitten av foten vilket är väldigt skönt. Sen reflekteras de i vissa ljus vilket är lite coolt ;) 
 
Idag va det ett extrapass, men kommer fortsätta köra 6 dagar i veckan sålänge jag hinner. Så idag blev det cardio och mage igen. Imån laddar vi för ett tungt benpass. Lite kul min kompis la märke till mina benmuskler idag. Hade mina leopardtights och hon tyckte benen såg väldigt fasta ut. Sen sticker det ut rätt mycket ovanför knän så även benen utvecklas :) När jag skakar benen är de ändå fasta och dallrar knappt längre. 
 
Är iaf nöjd med mitt pass idag. Blev drygt 30 min mage och 45min cardio. -400 kcal på crosstrainern, 5 min roddmaskin och 10 min pw i väldigt brant lutning. 
 
Smygtitt på skorna
 
Tog en proteinshake efter passet. Smakade choklad som va supergod! Som godis! 
 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0