Huvudvärk

Det  blev att jag körde rygg och axlar igår. Men va först nära att åka hem efter uppvärmningen för fick en extrem huvudvärk. Det kändes inte som vanligt huvudvärk utan det värkte vid sidan av bakhuvudet, vid örat och ner mot halsen typ. Kändes väldigt konstigt. Det kom såfort jag tog i när jag körde första ryggövningen. Det gick lixom inte att ta i utan att det blev värre. Så jag körde crosstrainern i 30 min till och då försvann det. Sen kunde jag köra resten av passet. Hade lite smått huvudvärk men ingen fara. Det va samma i tisdags när jag körde passet så tror det har med passet att göra. Vet dock inte vad det kan bero på? Spänningar, överansträngning..
 
Men jag är glad jag orkade genomföra mitt pass. När jag väl kommit till gymet är det surt att behöva åka hem. Så det va tur det blev bättre. Får hoppas det inte blir samma ikväll.
 
Har väldigt mycket träningsvärk i brösten med efter passet i tisdags. Jag vill helst inte köra bröst så därför är det bäst jag bara tränar på gym där jag kan välja övningar själv. Jag gillar mest att köra mitt race och träna det jag vill träna än att man går på pass och de valt ut vad man ska göra. Iaf nu när jag är mer påläst om styrketräning och kan så många övningar.
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0