Kula

Jag blir rätt förvånad varje gång jag spänner armen! Tycker faktiskt musklerna växer hyffsat fort. Men sen hade de väl försvunnit på en vecka utan träning med ;) Jag är också förvånad över att det kan hända så mycket på så kort tid! Det är ju det som gör det så otroligt kul att träna, när man ständigt ser resultat! 
 
Innan kunde jag ofta känna att jag inte orkade träna, att man släpades till gymmet och man skippade många pass för man va lat. Det är en så stor skillnad idag, jag längtar till gymet varje dag. Har inte känt en endaste gång på dessa 3 månader att jag inte vill träna utan jag har sett fram emot varenda pass. Jag älskar att träna helt enkelt!
Och jag mår så otroligt bra under och efter passet. Endorfinerna sprudlar och man känner sig stolt. Vet inte vad jag skulle ta mig till om jag blev sjuk, skulle ju bokstavligen klättra på väggarna ^^
 
 
Muskeln är rätt spetsig haha, snart blir det ju ett vapen ;)
Får hoppas jag lyckas få smalare armar av min styrketräning. Antar det kanske kommer när man deffar?
Tänkte det att det är ju bättre jag deffar typ i april eller nåt så man är i form till sommaren :) För tänker inte precis deffa i ett halvår :O Om jag ens klarar av att va så strikt med maten. Det blir en utmaning!
 
 


Kommentarer
Therese

Jäklar vilka Guns du fått nu Malin 😀🔫

Svar: Haha ja de är riktiga guns ;)
Malin

2013-11-15 @ 20:37:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0