Kulan

Jag har ju skrivit om att jag har en liten kula kvar under naveln som inte vill försvinna. Men jag undrar vad det är och hur man lättast får bort den. För det är inte fett, det är väldigt hårt där och den försvinner när jag spänner de nedre magmusklerna. Typ om jag lutar mig bakåt och spänner. Så det är lite som en hård ballong som går trycka in. Vet det iaf har nåt med graviditeten att göra då den inte fanns innan, så det kanske tar tid innan det dras tillbaka. Eller är det nåt som helt enkelt kommer va där för alltid? För muskler har jag ju där och det är inte fett. Tränar även bålen ofta. Trots det inte är sån speciell stor kula och det går ju spänna in den, stör jag mig ändå på den och vill få bort den. Magen ser mycket större ut när det putar där. Här spänner jag ändå magen så då sjunker ju magen in endel. Men jag får ha i åtanke jag födde barn för mindre än ett halvår sen :)
 
 


Kommentarer
Madde

Ladda hem appen "mammamage". Enligt den måste man stärka de inre magmusklerna först efter en förlossning (även annars). De ska tydligen va dom som ser till att man slipper bulan och även dom som formar midja+mage. De har även en hemsida med samma namn, appen kostar 22:- och i den finns övningar man kan göra för att få bort bulan. Står även hur magmuskelaturen är uppbyggd osv. Kan ju kanske va värt att prova :) själv har jag inte lyckats få in tekniken än bara.

Svar: Hej. Den appen laddade jag ner efter förlossningen o körde igenom :) så jag har byggt upp magen innan jag började med magövningar. Sen är ju musklerna inte delade nåt så vet inte vad det beror på.
Malin

2013-11-24 @ 02:32:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0