Leverfläck

I slutet av november ska jag gå och titta på mina leverfläckar. Har en speciellt som jag är orolig för. Tror inte det är cancer men man kan aldrig veta. När mina leverfläckar ändras så brukar jag kolla upp det. Har redan tagit bort en och fy vad ont den sprutan gjorde. Så jag fasar lite över det om de tycker den ska bort. Den sitter liksom på insidan av "ringtån". Hur ska man skära där utan att nudda benet?... :S
 
Cancer är nåt jag är mest rädd för att drabbas av. Så jag får lite dåligt samvete när jag solar så mycket på somrarna. Jag har iaf slutat helt att sola soalrium. Dyrt, farligt och färgen håller max en vecka.

Det är synd jag inte trivs att ha en blek hy. Jag känner mig aldrig riktigt fin på vinterhalvåret, känner inte jag passar att vara blek alls så därför smörjer jag mig med brun utan sol endel. Men får försöka sola mer måttligt på somrarna. Även utomlands pressar jag hela dagarna. Är väl tur man inte bor i ett varmt och soligt land :) Här i Sverige exponeras man inte så mycket i solen.
Men jag hoppas att jag aldrig drabbas av cancer eller nån annan sjukdom. En sån nyhet skulle vända upp och ner på hela ens liv..
 
Grekland 2012


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0