Look forward

Som jag nämnt innan, fokusera på framstegen, man ska ju skynda långsamt. Man får ju små skillnader hela tiden tycker jag, och i det långa loppet blir det stora skillnader. Men inget som man kanske märker lika lätt själv eftersom muskler och viktnedgång oftast sker långsamt, (om man ska göra det hälsosamt och varaktigt).
Eftersom jag har bloggen tar jag mycket bilder på min utveckling så jag kan se konkret vad jag utvecklats i, både i styrka och i utseendet. Om jag inte hade haft bloggen hade jag knappt tagit några bilder, hade inte blivit av. Men tycker det är väldigt kul att jämföra och titta bak, för då ser man hur långt man har kommit på en så kort tid!
Så jag kan rekommendera att ta bilder, iaf en gång i månaden för att se även på bild vad som ändrats kroppsmässigt, samt tycker jag att mäta är väldigt viktigt om man vill se sin utveckling! Ibland kan det kännas som det står still, att inget mer händer, men när jag väl mäter mig har det hänt massa ändå :) Så det ger iaf mig motivation och får mig må bättre att få det bekräftat!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0