Mätdag igen

Asså veckorna går så fort. Jag får lixom titta förra datumet för o se om det verkligen är idag jag ska mäta. Kunde likaväl varit en vecka sen jag mätte mig sist.
 
Hade som sist inga förhoppningar då det bara gått två veckor och har inte mycket att gå ner längre. Men det hade hänt mer än jag hoppats! Som jag skrev tidigare har det känts som kilorna rasat endel och man känner sig mycket fastare. Det finns inte så mycket fett på magen längre, mest massa hud, är väl därför musklerna kommer fram mer och mer :) 
 
På två veckor har jag gått ner:
 
1 cm runt brösten
0.5 cm under brösten
1 cm runt midjan
1 cm runt magen
1 cm runt rumpan (Den fortsätter minska)
2 cm runt låret!
Sen har jag tappat 2 kilo på vågen!
 
Det kanske börjar hända mer nu för jag börjat köra mer cardio och gått pw? Det kanske har hjälpt min fettförbränning. För jag har inte precis ätit bättre, snarare tvärtom.
Är väldigt glad resultaten närmar sig! Jag känner verkligen att varje styrkepass gör nytta.
De dagar jag har vilodagar känner jag mig oftast omotiverad, blir direkt lat, får mer sug efter saker osv. Men när jag tränat har jag massa energi och är mer taggad att äta bra. Så många vilodagar i veckan hade bara gjort allt svårare för mig. Men 2 vilodagar ska jag försöka ge min kropp.
 
Känner mig mycket fastare runt magen! Tur min svullnad gick ner inatt när jag skulle mäta mig. Magen va extremt uppsvullen. Tror det beror på nötterna och mjölken eller nåt
 


Kommentarer
jenny

Kan du inte lägga ut vad måtten var förut direkt efter förlossningen och vad dom är nu alltså ex
83-76

Svar: Det kan jag göra :)
Malin

2013-11-21 @ 18:35:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0