Proteinbarer

Överlag har jag ätit väldigt bra denna veckan. Eller iaf fram till onsdag hehe. Danny fick hem en förpackning proteinbarer från starnutrition då hans kompis tröttnat på dom så på torsdagen åt jag 1 och igår blev det två stycken plus subway på kvällen.. Visst jag tar ingen läsk och tar fullkorn så det kunde ju varit mycket värre :)
Men jag kan väl inte säga jag eller Danny klarat av vår utmaning. Danny drack ju cola i veckan och två chokladbollar förra helgen så han kunde inte hålla sig länge haha. Fast proteinbarer kanske inte räknas som godis? ;) Men det smakar precis som chokladkakor och innehåller massa kalorier. Så luras inte av att det är nyttigt med dessa barer. De är fulla med socker! Det som skiljer dessa barer från vanlig godis är att de innehåller mycket mer protein och mindre fett. Men fulla med socker så kalorimängden är i stort sett samma.
 De mättar iaf väldigt bra och tycker det kan va okey att äta såna ibland innan träning :)
 
Lite formbilder jag tog för ett tag sedan.
Jag tror det va meningen jag skulle stå rakt men jag har insett hur sne jag är då ena benet är längre än det andra. Det har även gjort att ena skinkan är liite hängigare haha. Får väl squata med ett ben hehe


Kommentarer
Emelie

Din rumpestuss är ju i alla fall sådär uppåt som jag vill ha den :D Det hänger liksom inte på dig! Snyggt, keep going och du och jag komme rrocka stränderna 2014 ;)

Svar: Tack :) men istället saknas fyllningen neråt. :P Haha ja de kommer vi ;) och du kommer rocka Thailand stränderna i vinter med!
Malin

2013-11-16 @ 16:56:13
URL: http://www.misstrong.blogg.se
Dani

Snygg rumpa!!! Tyckte du klagade på celluliter innan med det ser jag inga! Bra jobbat :D

Svar: Tack. Celluliterna är nästan helt borta i avlappnat läge :)
Malin

2013-11-16 @ 17:37:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0