Perfekt tid

Jag njuter just nu av mitt liv! Jag är så tacksam för allt jag har och just nu är allt perfekt. Det är så underbart att va ledig, ha så mycket tid för mig själv, kunna leva och göra saker jag gillar. Förutom allt det har jag en underbar son och jag har en sån spännande tid framför mig för jag märker att det är nu vet verkligen börjar hända saker i hans utveckling. Han kan snart sitta själv, han börjar snart att äta mat, vi introducerar mer leksaker och det går leka mer med han nu. Det blir faktiskt härligare och härligare destu äldre han blir lär jag ta tillbaka sen när han börjar gå och springa runt överallt. 
 
En annan sak jag är så tacksam över är att jag och min familj har möjliget att bo i "vårt" fina hus. Vi trivs så himla bra här och jag kan inte förstå att vi kan få bo sähär fint. Samtidigt vill jag ha nåt eget senare. Men hus har vi ju inte råd att köpa med tanke på insatsen om man inte tar ett blankolån, men det vill jag verkligen inte ta.
väntar ivrigt tills Danny vinner på lotto ^^
 
Men en sak som ger mig väldigt mycket glädje förutom det ovan är min träning, det är min nya passion och jag vill bara utvecklas! Det får mig att må mycket bättre, och det är härligt att ha gymet att gå till, det blir som mitt andra hem :P Man är ju där i stort sett varje dag. Jag får ta vara på denna tiden jag har nu när jag är mammaledig och bara va. För det är det som är så härligt med mammaledigheten. Man bara är! Men det kommer va som nu ett tag efter mammaledigheten med, för kommer nog jobba deltid i början, sen är jag hemma med Vincent resten och stämplar upp till heltid tills jag hittar ett riktigt heltidsjobb. Nu när jag jobbat i en ATG butik ett tag så blir det kanske lättare att få jobb i en annan butik. Hade verkligen velat få ett jobb i en klädbutik i stan! Svårt att få heltidsjobb i butik men kan jobba upp resten hos mamma ;) Visst de är ibland helgjobb men de är helt okey ibland. Trivdes så himla bra när jag jobbade på Kappahl en sommar. Hade varit ännu roligare att få jobba på Ginatricot eller kanske bikbok då jag gillar deras kläder. Eller Kicks hade varit kul, "känner" en som jobbar som butikschef där, kanske ska ta ett snack med honom :)
För jobb och pengar är det enda i mitt liv som jag bekymrar mig om, som jag känner stress över. När jag känner lycka kommer alltid tankar med pengar upp.
Ett fast heltidsjobb där jag trivs hade varit pricken över iet och mitt liv är fulländat haha!
 
(Får väl också nämna att jag är så glad jag hittat Danny som jag känner mig trygg med och som jag vet jag vill leva resten av livet med) :) Jag märker att vårt förhållande blir bättre och bättre med tiden. Eller jag känner mig tryggare hela tiden, litar mer och mer på honom och min svartsjuka blir mindre och mindre. Nu när vi är en familj är det också annorlunda och jag vet han inte skulle såra oss. Jag har aldrig känt mig helt trygg i nåt förhållande innan för är extremt rädd att bli sårad, bli sviken, så jag tänker oftast det värsta om just killar som jag varit tsm med utan anledning. Men nu 5 år senare börjar jag känna mig trygg haha! Men är ändå ofta rädd att bli sviken och lurad trots att jag vet innerst inne Danny inte skulle såra mig så. Han skulle förlorat så mycket då.
 
 


Kommentarer
Msz

Vad härligt för dig att du får känna så som du känner! :) Det är bra att stanna upp ibland och verkligen se allt som man är tacksam för! <3

2013-11-24 @ 20:12:06
URL: http://Msz.bloggplatsen.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0