Questbar

Nu ser man ju dessa questbars överallt på instagram. Men läste om de och vad de innehåller och det verkar väldigt bra att ta som mellanmål eller innan/efter träning. Men inget jag skulle göra varje dag men när man vill lyxa till det så funkar de ju. De innehåller bara 1g socker, 8g fett och 20g protein. Så det är bra näringsinnehåll, de innehåller även massa fibrer. En bar har 160kalorier och blir en rätt kalorisnålt mellanmål.
 
 
 
Denna åt jag igår efter träningen plus kaseinpudding med kvargröra till kvällsmat. Detta är som godis! Men denna innehåller mer socker om jag minns rätt.
 
Träningsoutfiten igår. Känner armarna är rätt stora, ska mäta mig på torsdag så får vi se om måtten ökat eller om de bara känns större :) Men till sommaren hinner mer fett ha försvunnit.


Kommentarer
madeleine

Du använder ripped hardcore? Är den i kapsel? Verkar vara bra faktiskt. Men om man tränar på kvällen och tar den innan, har du inte svårt att sova på kvällen då? :)

Såg att dom hade 2 för 1 på gymgrossisten nu, blev lite sugen på att lägga en beställning faktiskt :D


Svar: Ah det gör jag :) men jag tar den inte när jag tränar sent. Typ efter 6. Då tar jag celsius istället. Tog en igår rätt sent o kunde inte somna föränns vid 1.
Ah de brukar ha de erbjudandet :) ska med beställa två burkar till snart. Det är i kapselform. De är rätt stora svarta men man sväljer dom hela :)
Malin

2013-11-19 @ 21:21:57
Anonym

Fett? Finns inget på dig.

Svar: Menar att jag vill att musklerna ska komma fram. Och då behöver man gå ner i fettprocent :)
Malin

2013-11-19 @ 22:40:11
Anonym

Jag tror du behöver at äta mer. Mycket proteiner. For då går energin over till musklatur. Om du äter forlite så har inte musklaturen byggstenar for at vexa. Skolle nog köpt en bok om träning och kosthold for även om man äter nyttigt, så kan det se ut som du äter lite for at träna så mkt. Då jag tränade fick jag ochså instrukser om at tränna annankvardag for at musklerna skulle få lugn at växa.

Svar: Hej.
Ja vissa dagar har jag ätit för lite i förhållande till min träning. Men överlag tror jag att jag äter lagom. Äter väldigt mkt proteiner o ser till de finns gott om dom i stort sett varje måltid. Jag hade gärna gått ner lite till och vill bli smalare överlag så vill inte äta för mkt heller så de blir bulk istället :)
Malin

2013-11-19 @ 23:54:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0