Resa med bebis

Jag undrar hur det skulle gå. Nu kan man lixom inte bara boka en random resa utan nu måste man tänka igenom allt lite mer. Jag tror det är bäst att kanske inte resa när det är som varmast, nåt som är barnvänligt, sen måste man ju anpassa sig mycket till Vincent. Om han inte blir supertrotsig och bara skriker skulle det nog gå rätt bra. Han skulle säkert gilla att bada i poolen och leka i sanden när han är äldre. Men det blir ju inte riktigt samma sak som när jag och Danny reser själva. Är det nån som rest utomlands med en bebis? Typ 2-3 år gammal? Hur va det isf och skulle ni göra om det? Alltid kul att höra andras erfarenheter :) Känns ju sådär om man köper en resa och tar med Vincent, så skriker han bara och inte vill göra nåt så man inte får ut nåt av resan. Just därför känner jag att om man ska lägga pengar på att resa iväg (som kostar skjortan), så vill man ju att alla kan njuta av den. Men det är ju nåt man inte kan veta i förväg. Så vi får testa åka till stugan och gå på utflykter och se hur Vincent är då :)
 
Jag längtar iaf till vår nästa resa tsm! Älskar att resa till varma länder. Jag trivs så mycket bättre där än hemma. Hade lätt kunnat tänka mig flytta utomlands om jag hade vågat. Ett stort problem är bara att jag är URUSEL på engelska! Pinsamt dålig. Får aldrig fram det jag vill säga. Jag förstår det bra (förutom i filmer där de pratar så fort haha). Så om jag ska förstå en film bör det va text, om det inte är tecknat, då brukar de va lättare. Kanske borde satsa på en engelskakurs istället för spanskakurs som jag funderat på?
 
Vill va brun. Nu är man blek som ett spöke. Blir att köpa BUS när pengarna kommer haha! Men ändå inte samma sak.
 


Kommentarer
Anonym

http://mammatilmichelle.blogg.no/1374597071_at_the_beach.html

2013-11-18 @ 20:16:52
Ida

Vi var i Kroatien när Lukas var 1,5 år gick hur bra som helst!

Svar: Ja 1.5 år kan ju va rätt lagom. Då kan de ju gå ordentligt och förstår lite mer :) Det dumma är bara att då är det höst och svårt att hitta resor där det är varmt då om man inte vill resa väldigt långt bort.
Malin

2013-11-18 @ 21:12:50
Liiina

Att resa INNAN dom kan gå! Hur bra som helst!
Vi har oxå rest med vår son som 1,5-åring. Det var INTE kul!
Bara jobbigt. Uttråkad, lyssnar inte, sover dåligt mm mm.
Nu väntar vi tills han blir över 3 så blir det lättare.

Svar: Tyvärr har vi inte råd o resa innan han är 1. Men man får se hur Vincent är när han är äldre. Om han är trotsig och jobbig är de bättre o vänta eller resa själva :)
Malin

2013-11-18 @ 22:47:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0