Rutiner

Våra kvällar med Vincent brukar se rätt likadana ut. Han brukar somna mellan 9-11 varje kväll. Vi försöker att hålla han vaken så länge som möjligt så han sover länge. Han brukar sova på kvällen vid 5-6 och sen är han uppe resten av kvällen. Men om han är väldigt trött får han ju såklart sova. Men vi brukar underhålla han lite extra på kvällen :)
Sen när vi ger han mat så somnar han nästan alltid och sover hela natten eller så vaknar han senare och vill ha mat igen. Så vi byter blöja, ger han sin mat och sen somnar han. Så vi har inte några speciella rutiner utan han brukar ungefär somna vid samma tid. Däremot har Vincent inte några riktiga rutiner på natten. Nu inatt började han skrika och gråta extremt vid klockan 1. Vi kunde inte få han tyst, trodde han hade ont eller nåt. Eller så är han orolig av att sova själv. Så vi la han jämte oss och där somnade han med nappen. Sen lyfte jag tillbaka han i sin säng. Sen sov han till 8 så han sov i 7 timmar i streck efter det.
 
Nu tar han nappen jättebra, han blir lugn direkt av den och hjälper han somna. Innan kunde han knappt ta nappen och tappade den bara. Så det är skönt han lärt sig hur den funkar och även gillar den :)
Men han kan bara ta latexnappar eller va de kallas (de gula).
 
Varje gång han ska äta har vi alltid sagt - är du galen. Flera gånger. För när han va nyfödd såg han så galen ut när flaskan/bröstet kom nära haha. Blir helt stirrig och öppnar munnen. Så nu när vi säger det förstår han att han ska få mat eller att han ska suga tag i nåt. Funkar även med nappen om man vill han ska ta den :P
 
Ser minst sagt galen ut!
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0