Shopping till Vincent

Det känns som det har varit dåligt med shopping till Vincent. Man köpte ju mycket mer innan han kom :P Men det är endel som vi behöver som vi får prioritera nästa månad. Måste titta på en bilbarnsstol, sen tänkte vi köpa en matstol, pyjamas har han inga som passar längre och väldigt få leksaker. Så det måste vi fixa nästa månad, förutom bilbarnstolen, går ha den vi har ett litet tag till. På amazon hittade jag lite som vi ska beställa när pengarna rullar in :)
 
Han vill helst sitta eller stå, så tror han skulle gilla att sitta i denna. Den är rätt hög i ryggen så tror han kan stödja huvudet bra, får se. Annars får vi lägga kuddar bakom eller nåt sålänge.
200kr bara och man kan ta bort inlägget och bara ha den gröna stolen kvar som man kan ha som matstol om man vill då det går fästa den
 
 
 
Tänkte köpa dessa blöjor med såg de faktiskt va billigare på ica där de kostar 189kr. 
 
Leksak från lamaze som man kan fästa runt hans handleder, verkar väldigt populära :)
 
Sen lite stickers till mig själv ;) Men de kostar ca 15 kronor för 20 stycken. Kommer bara ha typ ett klistermärke på ringfingret så de kommer hålla länge!
 
 
 

Sen beställer jag även kasetter till blöjhinken. Har kört på vanlig plastpåse och sen locket på. Lukten hålls inte alls inne av den så man märker att den faktiskt funkar och det känns mkt fräschare när man stänger in varje blöja för sig i en "plastkorv" :)

Allt detta för bara 770kr. kassetterna kostar ca 300kr i Sverige!! På amazon kostar de ca 70 kr. Sjukt mkt överpris! Så jag är glad jag beställer från amazon där jag sparar tusenlappar! :)
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0