Slappa

Jag får nog investera i ett par nya jeans. Jag köper mest treggins eller vad det heter? Ser ut som jeans men är mycket stretch. Typ de på bikbok. Men det är så snyggt med ett par välsittande jeans. Men det är oftast så satans dyrt! Dessa sitter väl okey men vill de ska sitta tajt vid rumpan och även lyfta den lite. Hatar hatar underdelar som trycker in rumpan. Är inte alls bekväm med det. Så det är väldigt svårt att hitta de perfekta jeansen. Brukar inte hitta så mycket på JC, inte så att de är värda 1500kr iaf!
 
 
 
 


Kommentarer
Sara

Vill du lägga pengar på bra jeans så rekommenderar jag levi's modell Curve ID. Kostar en tusing men helt klart värda pengarna. Man ska ju gärna köpa dem så man nätt å jämnt får på dem och kan knäppa, töjer sig mycket och blir mjuka sköna jeans som fortf sitter bra över rumpan. :)
Finns i 3 passformer, slight, demi och bold. Be biträde hjälpa dig prova ut, gärna carlings för de är nåt sånär kloka i skallen(de inne på levi store är säljsjuka och gör allt för att du ska köpa).. Tips!!!!

Svar: Tack för tipset :) vi har inte levi store här. Men carlings finns :)
Men dröjer ett tag tills jag köper ett par riktiga jeans.
Malin

2013-11-22 @ 20:29:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0