St tropez

Va på Kicks och skulle köpa en brun utan sol. Kör ju alltid på kicks egna men den va slut och de visste inte när den skulle komma in igen. Så testade en annan, st tropez. Det är mindre i denna och kostar 299kr medans den jag brukar ha kostar ca 70kr. Men jag tror jag tycker denna är bättre. Mycket naturligare färg, luktar godare och hoppas den håller längre :) Men den är lite svårare att applicera. Den är väldigt tunn iu konsistensen och man blir brun direkt, är en mörkbrun kräm så man ser precis var man missat och var man behöver smörja mer. Man kan se lite smutsig ut under tiden man smörjer men det går in i huden väldigt fint. Man blir iaf superbrun innan man duschat. Det försvinner rätt mycket av färgen efter man duschar av överskottet, så jag har smörjt mig två gånger nu och är nöjd med min "bränna" :)
 
Brukar alltid smörja några gånger innan jag ska på fest eller göra nåt speciellt. Så nu innan jul och nyår vill jag va lite extra fin så då ska jag smörja mig med denna :)
 
 
 
 
Innan jag duschade imorse. Älskar se brun ut. Tycker man ser mycket smalare ut, fräshare, musklerna kommer fram mer osv osv! Nöjer mig med en BUS bränna. Inte värt att sola ihjäl sig. BUS håller i princip lika länge som riktig bränna. Är bara grunden som stannar längre från en riktig bränna. Det är tur jag inte bor i ett soligt och varmt land, hade väl solat hela tiden. Eller iaf vistas mycket i solen.
Här ser ni min nya pyjamas från H&M med. Kommer fler bilder senare! Sjukt skönt material!
 
 
 
 


Kommentarer
Johanna

Vilken brukar du använda annars!? :) 299kr blir nog lite dyrt för min plånka, använder BUS jättemycket.
Kan verkligen rekommendera Loreals Sublime bronze GEL. Blir supersnyggt och doftar ytterst lite och inget efter morgonduschen :) älskar även sprayen blir alltid jämnt resultat, men det kostar ju lite att hålla på med för de räcker inte alls länge :(

En annan fråga, undrat ett tag nu var du köpt dina snygga trosor du haft på de senaste bilderna.. De med spets bak. De blå/gröna mönstrade och även de rosa leomönstrade? :D vet att gina säljer såna med har inte sett med det mönstret? :D

Svar: Jag brukar köra på kicks egna :) är en brun tub typ. men såg denna fanns på amazon för en billigare peng. Ska beställa därifrån nästa gång :)

De är från gina. Men va ett tag sen jag köpte dom. Gillar deras trosor. Så sköna o snygga :)
Malin

2013-11-26 @ 10:32:15


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0