Viktnedgång

Det va väldigt skönt jag slapp huvudvärken igår. Fick bara lite när jag gjorde burpees i början av passet men sen försvann det helt. 
Vägde mig igår igen, har blivit lite mycket vägningar men det är för kilorna "rasar" just nu. Det stod still ett tag när jag började styrketräna men nu går det neråt. Väger nu 57kg. Jag har alltså gått ner 10 kilo på ca 4.5 månader. 2 kg i månaden är helt lagom att gå ner och samtidigt har jag byggt muskler. Försöker äta ordentligt, men jag har lite svårt att äta supermycket och sen blir jag mätt rätt fort. Men jag äter ofta iaf. 
 
Trots att jag fuskat rätt mycket denna månaden stannar inte resultaten så jag får försöka sluta få dåligt samvete när jag unnar mig snabbmat ibland eller annat. När man tränar så mycket som jag gör så gör det inget att äta lite extra ibland :) Är tex bortbjudna på lördag hos mina föräldrar o de bjuder alltid på trerätters. Då ska jag njuta! :)
 
Har ju ätit rätt många bars, men nu är de slut. När det finns gott hemma slinker det lätt in så därför köper vi aldrig hem onyttigt. Så det är ett bra tips. Det ni köper hem kommer ni också att äta upp. Så välj råvaror med omsorg :)
 
Bilder från igår. Aminosyrorna är så himla goda att dricka. Är smaken berry och är som saft! Har också märkt jag har bättre energi och blir inte lika hungrig under passet. Kanske placebo effekt men det känns bra att tillföra proteiner under passet.
 
Jag och Vincent hämtade vårt paket från Kappahl. Superfina kläder. Visar bilder på kläderna senare idag :)
 




Kommentarer
Emelie

Vart köper man denna saften? :) Kanske med skulle testa.. Men dricker du proteinshake efter passet ändå också eller räcker det med aminosyran? :)

Svar: Vi köper den från mmsports. Den heter bcaa. Man kan ta den innan,under och efter passet. Då tror jag inte man behöver proteinshake. Men jag dricker upp min under passet sen tar jag en shake om jag inte äter direkt efter
Malin

2013-11-21 @ 09:48:24
URL: http://www.misstrong.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fitnessmom

Work for it!

RSS 2.0